Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gençten kastım Drogba'dan genç. Ayrıca daha genç de olabilir ama mesela dediğim gibi 25-30 arası olmalı genelde transferlerimiz. Daha gençlerini alabiliyorsak tabi ki alalım.

pato gitti elden....sene sonu brezilyadan avrupaya dönmek isterse hemen alınmalı.23-24 yaşında daha ...çok büyük yetenek.

Sol tarafı Selçuk ve Hakan Balta savunuyorsa ezip geçemezsin.

CL´de Riera oynar. Sorun olmaz. Türkiye´de Hakan da idare eder gerekirse. Gecen sene isini iyi yapmisti mesela. Bu sene fisladi yine

Terim cift forvetten biraz zor vazgecer gibi. 3 forvetle bu is olmaz. Hele Elmander ve Umut formsuzken hic olmaz.

Kisa vadede dogru hamle olur Drogba. Zaten kimin gelip de 5 sene kaldigini gördünüz ki? Yabancilarda yas umrumda degil

Bjk ile bizim durumumuz aynı değil ki.

Onlar o transferleri hiç gelir gelmeden yaptılar.

Biz ise şampiyonluk ve cl gelirleri ile yapıyoruz transferleri.Bu kadar basit.

Onların durumuna düşmeyiz , rahat olun.:)

o kadar rahat olmayın borc hala fazla lig şampiyonluğu kesilirse tepetaklak oluruz ayrıca wesleyde guluyodum ama drogba gercekten dengeyı bozar gercı Terım ıstemez ya neyse

Kaç yabancı daha alacaz merak ediyorum.Zaten bir sürü var,sonra elden çıkaramayacaz.

takımın boyu cok uzuyacak volkan ne yapar bılmıyorum artık

neyse sohbetinize doyum olmaz.:D bu gece stoper için falan dedikodu çıkar gibi:D

Drogbaya hiç ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum çok daha acil ihtiyaçlarımız varken neden lüks peşinde koşalım ? Allah korusun bir defans oyuncumuza bir şey olsa her maç problem yaşayacağız ileride kim olursa olsun öyle drogba gelsin 4 yesekte 5 atarız mantığıyla yola çıkarsak başımıza çok bela olur ben hocanın bu transfere karşı olduğunu düşünüyorum.

Ciddi Ciddi Drogba'nın geleceğini düşünenler var mı?

CL´de Riera oynar. Sorun olmaz. Türkiye´de Hakan da idare eder gerekirse. Gecen sene isini iyi yapmisti mesela. Bu sene fisladi yine

Terim cift forvetten biraz zor vazgecer gibi. 3 forvetle bu is olmaz. Hele Elmander ve Umut formsuzken hic olmaz.

Kisa vadede dogru hamle olur Drogba. Zaten kimin gelip de 5 sene kaldigini gördünüz ki? Yabancilarda yas umrumda degil

Gelirse 4-3-1-2 oynayacağız mecburen. Burak kesilmez sanmıyorum. Bu durumda ortanın solunda Selçuk oynayacak. Savunmanın solunda da Hakan. Selçuk sol iç oynayamaz. Emre gibi bir adam değil Selçuk. Merkezde oynamak zorunda. Selçuk'u bitirdiğimiz gibi sol tarafımızı da kendi kendimize felç etmiş olabiliriz. Yoksa Drogba tabiki büyük isim. Ama gerek yok. her büyük ismi de almak zorunda değiliz.

Kanka 34 yasindaki adam icin bizde 5 sene oyniyacak adami yok ederiz onu gectim seneye yine forvet ariycaz

Takılıyorum kanka. Gelmez zaten. Adam herşeye doymuş. bütün başarıları neredeyse yaşamış. şuan da çinin ismini bilmediğim bir takımında takımın bütün maddi imkanlarını kurutacak bir maaş alıyor 18 milyon euro. Avrupada başarı için çıkıp geleceğini sanmıyorum. Mantık bunu söylüyor. Mantığı bir kenara bırakınca ünal aysala belli olmaz diyorum sneijder den sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt