Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye istersen Real Madrid´i transfer et, CL´de hicbirseyin garantisi olmaz. Öyle bir gruba düsersin ki, elenir gidersin.

CL´deki durum cok önemsenmiyor gibi, ama herkes gruptan cikamaz öyle. Cikmisiz bi kere. Kullanmak lazim.

Drogba o yüzden mantikli hamle olur. Ezer gecer

Sol tarafı Selçuk ve Hakan Balta savunuyorsa ezip geçemezsin.

Bence hedef sürekli yukarılarda kalmak. O yüzden takımın 25-30 aralığında bir ortalamada olması çok önemli. Drogba gelir belki 25 gol atar ligde ama takımdan gittiği zaman ne olacak? Şu an takım olarak çok da genç oyunculara ihtiyaç var, 30 yaş altında.

sene sonu david villayı 10 milyon avroya bırakıyo barcelona...o da çok iyi olur mesela...ama illa genç diyosan aubameyang alınabilir.

ben sadece isvicre vatandasi diye biliyodum ok

Dışarda gördüğümüz bütün Türk asıllı oyuncuların çifte vatandaşlığı var hemen hemen hepsinin.. O yüzden problem olmaz.. Olmasa da zaten çıkarmak zor değil diye biliyorum.. Ve bildiğim kadarıyla adını duyduğumuz türk asıllı oyunculardan sadece İlkay'ın Türk Vatandaşlığı yok diye biliyorum..

Gökhan Inler - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

beyler bişi dicem ama hemen yüklenmeyın. ben sneijderin çok golcü bıri oldugunu düsünmüyorum. forvet arkasından ziyade tam bir 433 topcusu oldugunu dusunuyorum..skorer kanat lazım bıze

Yüklenilecek birşey yok bunda hocam. herkes fikrini söylemekte özgürdür. :)

Alalım reisleri yedek kulübesinde oturtalım orası da mühim sonuçta

4106283262_41aa7a5564.jpg

togo maçını izleyen oldumu

İsmael Bouzıd'ı istiyom ben...:b5: :lol:

bugün afrika kupası maçı falan varsa mavifili bi izleyin...eboueyle saha içi sohbeti olursa falan dikkat edin yani..:D

Terim bi 4 milyon euro da drogbaya verdirmez burak var umut var elmander var kadroda kac yabancı var daha sol bek stoper eksık taraftar fantazi pesinde 8taşdan ders alınmamıs bombaları bu sene sampıyon olup yazın patlatalım

Bjk ile bizim durumumuz aynı değil ki.

Onlar o transferleri hiç gelir gelmeden yaptılar.

Biz ise şampiyonluk ve cl gelirleri ile yapıyoruz transferleri.Bu kadar basit.

Onların durumuna düşmeyiz , rahat olun.:)

sene sonu david villayı 10 milyon avroya bırakıyo barcelona...o da çok iyi olur mesela...ama illa genç diyosan aubameyang alınabilir.

Gençten kastım Drogba'dan genç. Ayrıca daha genç de olabilir ama mesela dediğim gibi 25-30 arası olmalı genelde transferlerimiz. Daha gençlerini alabiliyorsak tabi ki alalım.

beyler bişi dicem ama hemen yüklenmeyın. ben sneijderin çok golcü bıri oldugunu düsünmüyorum. forvet arkasından ziyade tam bir 433 topcusu oldugunu dusunuyorum..skorer kanat lazım bıze

Kuyt fenere gelmeden önce Liverpool'da 2 gol 2 asistle oynuyordu ama burda nerdeyse 10 gol attı ilk yarı. Sneijder fazlasıyla gol atar hiç merak etme:)

Ceza sahası dışında topla buluştuğu her an çok tehlikeli olacak.

Wesley Sneijder - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 788"]

[TR="class: hell strichtop, bgcolor: #F1F1F1 !important"]

[TD="class: ac s10, align: center"]maç:452[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]gol:115[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]-[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]asist:115[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt