Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Laannn sene olmuş 2013 drogbamı kaldı .

6 ay once taraftar kım ıcın ayılıp bayılıyordu ? gesın 6 aylık 1.5 senelık ne zararı var. Drogbanın gelmesı stoper gelmeyecek manasına mı gelıyor. Hem sneıjder kıme pas atacak denıyor hem drogba begenılmıyor. Sen sercanı yollamıssın barosu oynatmıyorsun forvetlerın azalırken drogba gıbı bırıne hayır denmez. Gelır lıgı kazandırır sneıjderle tur atlatır buda yeterde artar bıle

sen sneijderin geleceğini düşünüyormuydun?

Gelmezden ziyade.. Bildiğim kadarıyla büyük bir kontrata imza attı daha sezon başında, ve yönetim daha yeni Sneijder için bu kadar para harcamışken Drogba işine girmez gibi geliyor hem yaşından hemde ihtiyaç önceliklerinden dolayı..

Bana kalırsa da illa bir yabancı alınacaksa Stoper veya Sol Bek'e kullanalım daha çok ihtiyaç olan bölgeler onlar.. Birde Drogba ununu elemiş gibi geliyor bana biraz daha orta yaş yabancılar alınmalı.. Birde yönetimi Sneijder üzerinden vurmayı bekleyenler varken onlara birde Drogba kozu vermiş oluruz gibi geliyor..

Granqvisti hollanda zamanindan beri istiyor Fatih Terim..yarin biri aciklanirsa o da Isvecli olur gibime geliyor..

Hic takip etmedim..oyuncu hakinda birsey diyebilcek kisi varmi?

Duyumlara göre Messi yeni hedef koymuş kendine: türkiyenin en büyük takıma gidip onunla da şampiyonlar ligini kazanmak istiyormuş, herkes ona barcelona ile kolay git bir Cimbomu şampiyon yap o zaman gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ünvanını hak edersin

Ayrıca Hakan Şükürün gol rekoruna da göz koymuş ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen Galatasaray'lı olduğuna eminsin de mi? :rolleyes:

Bi' haftaya belli olur zaten.Drogba'yı almayız.İstersen an isterse salise meselesi olsun.Gelirse lafımı da yerim yapıcak bişey yok.Sağlam stoper alalım bana yeter.

Ama Serdar Taşçı'yla anlaştık derseniz ; Drogba koşa koşa gelsin derim.

selamun aleyküm stoper konusunda bir gelişme varmı ?

eğer geleceğini düşünen var mı derken biz almak istemeyizi kastediyorsan haklısın. aksi taktirde.

[video=youtube;khUGYlCL-88]https://www.youtube.com/watch?v=khUGYlCL-88[/video]

Kastettiğim gelmez değil zaten onca yük altına girilip Sneijder geldikten sonra o paraya o mevkiye o yaşta bir isim alacakları mantıklı gelmiyor.. Sneijder'den önce gelmez diyeceğim oyuncular çoktu ama Sneijder sonrasında çok çok azaldı şu gelmez diyebileceğim oyuncu sayısı.. Tabiki gelmek istemeyebilirler ama kesin gelmez diyebileceğim çok çok az Futbolcu var..

bir hata yapıp drogbayı alsak bile 4 3 1 2 oynamayız umarım tek forvet oynasın arkada da baltayla zan oynar artık :o

Lualua nın kral oldugu lıgde Drogba ya burun mu kıvıranlar var yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt