Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Newcastle'lılar yapmaya başlamışlar Sissokko'lu M'biva'lı kadrolarını güzel kadro

627033_Newcastle_United.jpg

Adamlarda İngiliz oyuncu yok resmen.

Drogba gelirse Elmander gider açık ve net....

Reis bu hafta golü yazacak gibi:)

Stoperle beraber gelecekse gelsin Drogba'da..Schalkenin o Alman yarması defansı arasında çok ezilir Burak..

Beyler solbeke Drogba'nın kendi ulaşamassa ............................ anladınız siz onu :D

Kamil Meric Üyemiz, Forumun seviyesini düsürmek icerkili mesaj atarak, kötü bi hareket yapmakdadir.

Konudan disariya alinmasi acil görülmekdedir.

Muslera'nın niye bu kadar gitmesini istiyorsunuz? Ne derdiniz var Muslera ile? Te Allah'ım aklıma mukayet ol.

Sadece Muslera olsa Eboue'yi bile göndermeye çalışıyorlar. Ben anlamadım forumu. Yeterki yenisi gelsin. Sırf her transfer döneminde yenisi gelsin diye öncekileri göndermeye çalışıyorlar.

Kamil Meric Üyemiz, Forumun seviyesini düsürmek icerkili mesaj atarak, kötü bi hareket yapmakdadir.

Konudan disariya alinmasi acil görülmekdedir.

Drogba üzeri beni atarsanız öbür tarafta elim sorumluların iki yakasında olur ona göre :D

Hocanın yüzüde maşallah gülüyor, gülücükler hiç eksik olmasın:)

kimse musleranin gitmesini istemez

ama dünyanin en büyük iki kulübünden biri seni isterse sen olsan gitmek istemezmisin?

hem verdikleri bonservisde baya cokmus

Sadece Muslera olsa Eboue'yi bile göndermeye çalışıyorlar. Ben anlamadım forumu. Yeterki yenisi gelsin. Sırf her transfer döneminde yenisi gelsin diye öncekileri göndermeye çalışıyorlar.

Evet evet bu yorumu da görmüştüm.Cidden diyorum,iyi ki mod filan değilim.Direk ban sebebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt