Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Clan Campbell,Ballantimes,Johny Walker 6 euro gibi fiyata ucuz demi ? Bundan aşağı hangi ülke var ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

la jiletci yasina bakta konus,gerci mesajlarina bakinca yasini 20 yas falan buyuk gostermissin gibi duruyor.o avatarini degis uyarmicam seni birdaha:asd:

birak bu cakma cengiz han triplerini,hadi dogru yataga tatli cocuk:asd:

ha bu arada yasini niye gizliyorsun badem gözlüm

Ne degerlenmisini yapmisim bir soyle bakim. Orta sahada guclu olmasini ama yuksek toplarda Melo kadar etkili olamaz ve olmadigini mi? Sen 100 macini izlesende, bu konuda ayni fikirde degilsen sana gulup bana konusma derim. Burda artist artist 'bir videodan izledin' diye iftirada bulunup kendi bilgini benimkinden ustun gormen zaten seni ciddiye alinmayacak bir kisi oldugunu gostermistir. Insan once karsindakine bir soru sorar, bir dogru durust konusur iftira atmadan.

Uslubunuza dıkkat edin.

[GG]
BORChBrCIAEBUgS.jpg:large
[/GG]

:ayatollah: Şampiyon Kadromuz :ayatollah:

Uslubunuza dıkkat edin.

Ayni sey sanada gecerli. Iftirada bulunan sensin. Daha senin Wellington'un yuksek toplarda Melo'dan ustun oldugunu soylemeni bekliyorum. Wellington hakkinda yaptigim tek degerlendirme oydu cunku. Millet yanlis bilmesin ;-).

dünkü yemek nöbetinden sonra bugünkü konumuz süpermarket nöbeti

Andrea Poli > Milan

Ya Baskan cildirttin taraftarlari ya. Alkol, sigara muhabbeti yapiyorlar :)

Ayni sey sanada gecerli. Iftirada bulunan sensin. Daha senin Wellington'un yuksek toplarda Melo'dan ustun oldugunu soylemeni bekliyorum. Wellington hakkinda yaptigim tek degerlendirme oydu cunku. Millet yanlis bilmesin ;-).

İftira mı...Adamı hiç izlemeden Wellington mu kafa toplarında üstün Melo mu bilemezsiniz.

ahh ulen ahh pirlo başgan boştayken juveye gitmeden önce alsak şu sıralar heykelini dikiyor olurduk

AB Kurali bugün aciklanmicakmiydi yahu? Benmi yanlis anladim, birseymi kacirdim ? Neden aciklanmadi daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt