Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la jiletci yasina bakta konus,gerci mesajlarina bakinca yasini 20 yas falan buyuk gostermissin gibi duruyor.o avatarini degis uyarmicam seni birdaha![]()

şok daha ucuzu yok !
Burda pahalı gidip elden aldinmi daha ucuz bir göz at
www.andormarket.com/base/fr/index.html
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Senin bazı konuşmaların ne kadar da boş![]()
bilmem hiç şoka girmedim
cidden çok uygun fiyatlar yahu. allah razı olsun![]()
A-101 kalitenin adresi
Ne degerlenmisini yapmisim bir soyle bakim. Orta sahada guclu olmasini ama yuksek toplarda Melo kadar etkili olamaz ve olmadigini mi? Sen 100 macini izlesende, bu konuda ayni fikirde degilsen sana gulup bana konusma derim. Burda artist artist 'bir videodan izledin' diye iftirada bulunup kendi bilgini benimkinden ustun gormen zaten seni ciddiye alinmayacak bir kisi oldugunu gostermistir. Insan once karsindakine bir soru sorar, bir dogru durust konusur iftira atmadan.
düsüne düsüne bunumu yazdin la:lol:birak bu cakma cengiz han triplerini,hadi dogru yataga tatli cocuk![]()
Uslubunuza dıkkat edin.
Ayni sey sanada gecerli. Iftirada bulunan sensin. Daha senin Wellington'un yuksek toplarda Melo'dan ustun oldugunu soylemeni bekliyorum. Wellington hakkinda yaptigim tek degerlendirme oydu cunku. Millet yanlis bilmesin ;-).