Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
.lol.
Yalan senin damarlarında kan diye dolaşıyor sahte duyumcu
.lol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan senin damarlarında kan diye dolaşıyor sahte duyumcu
Gerek yok 2 kallaviye. Şikayet de etmeyin Allah adamı çarpar. 1 tane kallavi kanat yeter. Diğerleri kallavi olmasa da olur. Kadro iyi.
Hakan efendi ne oldu liste
Şikayet etmiyorum Serdar abi.Ama bu sene çıta daha da yukarı çıktı.Nani veya Farfan'dan birisi olsa tamam.Ön liberoya Melo olmasa Alex Song,sol açıka da çok iyi birini almayacaksak(Kolarov gibi) Riera devam etsin.Çarli gelipte,Riera kesilirse pis küfür ederim.
O dediklerinin hepdi yapılır merak etme. Buradaki asıl problem yabancı sınırı. Oynatamadıktan sonra almayalım daha iyi.
a.polatin 600m tl borc enkazi bitmiyoki.adam o süper zekasiyla 120m borc icin 800m luk arazi ve gelirleri ipoetek gosteriyorBu transfer konusunda yine geç kalıyoruz.Başkan'ın kesemize göre hareket edecez lafını da kabul etmiyorum.2 senedir ciddi bir meblağ elde ettik.Ben şahsen kallavi en az 2 transfer bekliyorum.
bence her takimda selcuk gibi bir adam olsa yeter,geri kalan 10 yabanci idealdirBence Türk futbolunun selameti adına kulüplere yerli oyuncu sınırı getirmek lazım. İlk 11 de en fazla 3 yerli oynasın. Fazlası zarar.
a.polatin 600m tl borc enkazi bitmiyoki.adam o süper zekasiyla 120m borc icin 800m luk arazi ve gelirleri ipoetek gosteriyor
bence her takimda selcuk gibi bir adam olsa yeter,geri kalan 10 yabanci idealdir
oyle kardesim oyle,bunu tv de u.aysal soylemisti,hatta bu temliklerden kurtarmaya calisiyoruz,nefes almamiz icin bunlardan kurtulmamiz sart demistiBu haber gerçekten doğrumudur? Benim inanasım gelmiyor şahsen.