Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerek yok 2 kallaviye. Şikayet de etmeyin Allah adamı çarpar. 1 tane kallavi kanat yeter. Diğerleri kallavi olmasa da olur. Kadro iyi.

Şikayet etmiyorum Serdar abi.Ama bu sene çıta daha da yukarı çıktı.Nani veya Farfan'dan birisi olsa tamam.Ön liberoya Melo olmasa Alex Song,sol bek da çok iyi birini almayacaksak(Kolarov gibi) Riera devam etsin.Çarli gelipte,Riera kesilirse pis küfür ederim.

Transfer Nöbeti

Şikayet etmiyorum Serdar abi.Ama bu sene çıta daha da yukarı çıktı.Nani veya Farfan'dan birisi olsa tamam.Ön liberoya Melo olmasa Alex Song,sol açıka da çok iyi birini almayacaksak(Kolarov gibi) Riera devam etsin.Çarli gelipte,Riera kesilirse pis küfür ederim.

O dediklerinin hepdi yapılır merak etme. Buradaki asıl problem yabancı sınırı. Oynatamadıktan sonra almayalım daha iyi.

O kadar bilgi edinmek için soru sordum forumda bazen kimse cevaplamadı bazen 1-2 kişi cevapladı sigara ile ilgili bi soru sordum 8 kişi yanıtlamış artık ne diyim, durum bu :D

Bu transfer konusunda yine geç kalıyoruz.Başkan'ın kesemize göre hareket edecez lafını da kabul etmiyorum.2 senedir ciddi bir meblağ elde ettik.Ben şahsen kallavi en az 2 transfer bekliyorum.
a.polatin 600m tl borc enkazi bitmiyoki.adam o süper zekasiyla 120m borc icin 800m luk arazi ve gelirleri ipoetek gosteriyor

Transfer Nöbeti

Bence Türk futbolunun selameti adına kulüplere yerli oyuncu sınırı getirmek lazım. İlk 11 de en fazla 3 yerli oynasın. Fazlası zarar.

unlu bir filozof demis ki ;

,, transfer yarin da bitebilir , 15 gun sonra da bitmeyebilir ''

ulan ü.aysalin geldigi yil a.polatin o rezil kadro hakkinda aciklamasi aklima geliyoda a.polat: 1 veya 2 transfer yapicaz

Gunaydin :D

gelisme varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt