Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.331
- 7.191
- 2.358
Cevap: Transfer Nöbeti
Tünelin ucunda ki ışıkta göründü.
Tünelin ucunda ki ışıkta göründü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah prensipler önemli tabi :tiphat:
Acayip gaza geldim başka sistemde bir kadro daha mı yapsam yoksa zirvede mi bıraksam? :cool:

ben isterimki alper potuk gibi adamlar 6 degil 16m etsin turk futbolu ilerlesinSizin gibiler yüzünden oyuncu yetişmiyor, milli takım yerlerde zatenAhahaha

Biglia LAzio da
Tünelin ucunda ki ışıkta göründü.![]()
Nurullah![]()
Aubameyang,Dortmund'a gitti mi Alper?
Halil n'aptın iPhone işini?
SA bu arada..
bugun yarin imzayi atar artik kulubler anlasmis galiba
https://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335112.php
ben isterimki alper potuk gibi adamlar 6 degil 16m etsin turk futbolu ilerlesin![]()
Vaybe,mükemmel bir transfer.Bide Eriksen'i aldılar mı tamamdır.
Beyler adidas dan bu messinin ayakabısını almıştım.4 ay filan oldu 6 ay garantisi varmış.Ama bır kere oynadım ayakbbı ayagıma oturmuyor ya gerı vermek ıstıyorum yada uzerıne para katıp fılan daha farklı bı modelını almak.Aldıgım yer uzak yakınında oturan bı arkadasa sordurdum gerı alamayız degısımde yapamayız demıs.Adidas markasının ıade hakkı yok mu bılgısı olan varmı
Beyler adidas dan bu messinin ayakabısını almıştım.4 ay filan oldu 6 ay garantisi varmış.Ama bır kere oynadım ayakbbı ayagıma oturmuyor ya gerı vermek ıstıyorum yada uzerıne para katıp fılan daha farklı bı modelını almak.Aldıgım yer uzak yakınında oturan bı arkadasa sordurdum gerı alamayız degısımde yapamayız demıs.Adidas markasının ıade hakkı yok mu bılgısı olan varmı