Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biglia LAzio da

Ben Federasyondan AB oyuncuları için bir müjde gelecegini sanmıyorum . Ancak 6+0 gibi saçma kararı 6+2+2 seklinde revize edeceklerdir.

Arkadas daha yeni mesaj atti; Lugano Sivasspor'da. Dogrumu arkadaslar?

Melo sırf daha fazla tatil yapabilmek için maaşını arttırıyor.Yine tatilini yapar,plajlarda çektiği fotoğrafları Instagram'da paylaşır,Twitter'da 2 hasthag altında tweetler atar.Ağustos'un 20'sinden sonra ise bize haber gönderir indirim yaptım,buyrun diye.

En iyisi kimsenin keyfine kalmadan transferleri tamamlamak.Zaten 2 bilemedin 3 takviye işimizi görecektir.

Beyler adidas dan bu messinin ayakabısını almıştım.4 ay filan oldu 6 ay garantisi varmış.Ama bır kere oynadım ayakbbı ayagıma oturmuyor ya gerı vermek ıstıyorum yada uzerıne para katıp fılan daha farklı bı modelını almak.Aldıgım yer uzak yakınında oturan bı arkadasa sordurdum gerı alamayız degısımde yapamayız demıs.Adidas markasının ıade hakkı yok mu bılgısı olan varmı

Beyler adidas dan bu messinin ayakabısını almıştım.4 ay filan oldu 6 ay garantisi varmış.Ama bır kere oynadım ayakbbı ayagıma oturmuyor ya gerı vermek ıstıyorum yada uzerıne para katıp fılan daha farklı bı modelını almak.Aldıgım yer uzak yakınında oturan bı arkadasa sordurdum gerı alamayız degısımde yapamayız demıs.Adidas markasının ıade hakkı yok mu bılgısı olan varmı

Faturan elinde ise iade edersin.Ama senle alakalı olmayan bir sorun olması lazım.Yoksa değiştirmezler.

melonun o paragoz serefsiz menejerini islak gürgen sopasiyla floryanin kapisina yatirip kovirmisen agam diyene kadar dovmek lazim

Iade hakki dedigin genelde 7-14 gun veya max 30 gun icin de olur, 4 ay sonra hic birseyi geri veremezsin, garanti onunla alakasi olmaz, bozulur malzeme yada senin ayakkabin mesela yirtilir (senin sucun olmamali yani) herneyse onu yaparlar anca garantin bitmedigi surece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt