Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi faturan elinde ise,onlar o ayakkabıyı almak zorundalar.Sonradan onu merkeze gönderip inceleyip 1 ay içinde senle alakalı olup olmadığını söyleyeceklerdir.Lottodan bot aldım,tabanı açıldı 1 ay içinde değiştirdiler mesela.

Benim onu geri verip uzerıne para katarak ya da daha ucuzsa uzerını alarak baska bır urunle degıstırme olasılıgım varmı pekı.Ben aynısından ıstemıyorum yanı degısık bı model alıcam

Transfer nöbetinden başka herşeye benzemiş bu konu .

şampiyonlar liginde en az gruptan çıkmak istiyorsun duruma bak transfer yok daha bayern münih götzeyi alıyor önceden bercelona neymarı alıyor chelsea schürle herkes önceden bitiriyor bir 5 milyon euro verip meloyu alamıyoruz kampa yetişemiyor onun acısını sezon sonu çekiyoruz sonra sınava son gün çalışan öğrenci.. başkanın tek zaafı transferlerde çok geç kalınıyor

ya ben aldıktan sonra 1 maç oynadım sonra baktım kı olmaz yanı o ayakbılarla oynamam ben kalıbı buyuk.Adam ben bır amc oynadım dıye kullanılmıs oldugu ıcın almadı 1 hafta ıcerısınde.Elımde patladı ayakkabı.

bazen baski yapcan yok geri al diye ama simdi yapacagin onu baskasina satmak eger satabilirsen tabi

bizimkiler demirörenden gelecek haberi bekliyor oysa yabancı sayısının cogalmasını fener istemezsek fener yalakası Demirören bu işin bizim ve diğer takımların istediği gibi olmasını önleyecektir fener istese yabancı sayısı coğalmıstı inşallah çoğalır ama zannetmiyorum

Ntv Spor 6+2 için görüşülecek cuma günü diyor.AB statüsü yalan oldu galiba.

bazen baski yapcan yok geri al diye ama simdi yapacagin onu baskasina satmak eger satabilirsen tabi

eyvallah alper sagolasın..bide ben 41 gıyıyorum herıf bana 43 vermıs ama ben o an numarasına bakmadıgım ıcın ayagıma oturdu bende tmm dedım bu degıstırmem ıcın egreklı bı sebep olurmu

kolarov-iin-zorlu-rakip.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt