Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Scout ekibinin saglikli calismasi icin yabanci oyuncu siniri olmamali. Yabancida sinir olunca garantiye oynamak zorunda kaliyorsunuz ve genc topcu getirme sansiniz olmuyor

Cevap: Transfer Nöbeti

Selim Koray ‏@SelimKoray2012 4 dk

Sadeceyabancı sayısıyla avrupada kupa kaldıracağını düşünenler,kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığınıda araştırsınlar.

birden u dönüşü yaptı :lol:

böyle sacmalik olurmu :confused: böyle zihniyet Türkiye futbolunu yönetiyor...:sad007:

shaqiri geliyordu sallasaydılar. ayrıca fatih hoca ne sneijder ne de drogba'ya gelmesin demedi. o istemediği halde transfer yapılmaz,istediği her transfer yapılmaz o da ayrı..
shaqiri son 20 yilin en buyuk balonudur iyikide almamisiz.amrabatta israr ettide ne oldu gitti 8,5m

eski nöbetler keyifliymiş..:cool: ünal başgan bi yıldız al bize:f50:

Transfer Nöbeti

Selim Koray ‏@SelimKoray2012 4 dk

Sadeceyabancı sayısıyla avrupada kupa kaldıracağını düşünenler,kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığınıda araştırsınlar.

birden u dönüşü yaptı :lol:

Beyinsiz ya. Zaten koca ülkede hep aynı kalite de yerli oyuncu bulabilsek zaten istemeyiz yabancı sayısın artması.

Re: Transfer Nöbeti

Gelişme varmi beyler?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

karistirdigin bir nokta var. sporting alt yapiya önem veren bir kulp ve portugisde halen en iyisidir. porto ise daha scout systemi ile öne cikan bir kulüp. menajer sirketleri ile özel anlasmalari var. en yakin örnek bizimle iism düsen wellington mesela . adamin 3 tane sahibi var. bu tür islem portoda yapior genelikle isde. baskalari egitiyor aslinda sonra en iyilerini ya kendi takimina alip oynatip atiyor yada baska takima satiliyor egitim aldigi kulüpten ve ordan da bir kac % kazanc sagliyor ama genlikle hem zarar görüyor bu tür transferlerden. iyileri zaten kendileri alip satiyorlar.

biraz karisik system ve benim pek begenmdigim bir system. öyle cok zengin bir kulüp degil porto. yani bu system de cok para kaybediyor ve bu büyük paralara satilan oyuncular ile ancak dengeliyorlar az cok kassayi. sporting deki bu senedeki oyunculari izledim A takimda oynayan. hepside kendi agitimden cikmis oyuncular ve bir cok güzel kaliteli ayaklar var. ama onlar porto gibi bir ton para harcamiyorlar. kendileri egitiyorlar hepsini hemen hemen.

Ben zaten Porto ile Sporting'in altyapısını kyaslamadım.Sporting'in altyapısı her türlü porto'dan daha iyi.Ama bu oyuncuları pazarlayamıyorlar porto gibi sadece bunu anlatmaya çalıştım.Ronaldo'dan sonra başka futbolcularını yüksek fiyata sattılar mı ben hatırlamıyorum mesela.Porto'da iş böyle değil.Getirdikleri oyuncuların bir kısmını büyük kulüplere yüksek meblağlara satmayı başarabiliyorlar.Bir de portekiz liginde ki puan durumuna baktım,porto 78 puanla şampiyon olurken,sporting 42 puanda kalarak 7. sırada bitirmiş ligi.Arada uçurum var.

Selim Koray ‏@SelimKoray2012 1m Sistem kaliteli Türk futbolcusu yetiştiremiyorsa sistem değiştirilir, futbolseveri cezalandırmakla sistemdeki sorunu halledemeyiz.

Ben Drogba transferinden sonra takılı kaldım valla:D

Transfer olmayınca Drogba'nın takımda olduğunu düşünüyorum ve keyfim yerine geliyor:D

Bizde Drogba var, diğer takımlar düşünsün:)

yaw scout ekibinden bi cacik olmaz,2 yildir tutturmusuz bi carlinhos gidiyo,kimi onermis scout ekibi ne demis nerde izlemis.bizimkiler anca adam parlayinca ah ulan ben demistim bu cocukta bi isik vardi ama hayirlisi ya baska sefere artik derler

yaw scout ekibinden bi cacik olmaz,2 yildir tutturmusuz bi carlinhos gidiyo,kimi onermis scout ekibi ne demis nerde izlemis.bizimkiler anca adam parlayinca ah ulan ben demistim bu cocukta bi isik vardi ama hayirlisi ya baska sefere artik derler

Yabancı sınırının olduğu bir futbol sisteminde scout sistemi başarılı olamaz ki zaten başarılı olmasını gerektiğini düşünmek büyük polyannacılık olur.

Transfer Nöbeti

Varya şu Muslera takımdan ayrılırsa yaşayacağım üzüntüyü anlatamam. Dünyada bunun kadar sempatik futbolcu yoktur.

Ben zaten Porto ile Sporting'in altyapısını kyaslamadım.Sporting'in altyapısı her türlü porto'dan daha iyi.Ama bu oyuncuları pazarlayamıyorlar porto gibi sadece bunu anlatmaya çalıştım.Ronaldo'dan sonra başka futbolcularını yüksek fiyata sattılar mı ben hatırlamıyorum mesela.Porto'da iş böyle değil.Getirdikleri oyuncuların bir kısmını büyük kulüplere yüksek meblağlara satmayı başarabiliyorlar.Bir de portekiz liginde ki puan durumuna baktım,porto 78 puanla şampiyon olurken,sporting 42 puanda kalarak 7. sırada bitirmiş ligi.Arada uçurum var.

sporting devamli oyuncu satiyor ama simdi bir ronaldo gibi büyük paralara sez getiren olmuyor dogru. porto fabrika olmus biraz bu konuda ama inan simdi sadece finanzal olarak abkarsak duruma portonun basari olmasi mecburdur. yani sampionluklar ve CL katilmalari gerekir yoksa batarlar. scout systemleri muthis para yemektedir her yil. simdiye kadar basarililar tabiki buda liglerinde pek rakipleri olmamasindan kaynaklaniyor benfica haricinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt