Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Yabancı sınırının olduğu bir futbol sisteminde scout sistemi başarılı olamaz ki zaten başarılı olmasını gerektiğini düşünmek büyük polyannacılık olur.

Yahu dönüp dolaşıp herşeyi yabancı sınırına bağlamayın. Mevcut sistemdede en azından birşeyler yapılırdı.

Emin ol sınırsız olduğunda da bi cacık olmayacak.

Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırının olduğu bir futbol sisteminde scout sistemi başarılı olamaz ki zaten başarılı olmasını gerektiğini düşünmek büyük polyannacılık olur.
yaw yabanci siniri var onu biliyoruzda insan arada bi tane numunelik birini kesfeder,scout ekibi kurulurken yabanci siniri yokmuydu,bu bilinerek kurulmadimi bu ekip.ozaman ne ise yararlar

Selim Koray ‏@SelimKoray2012 4 dk

Sadeceyabancı sayısıyla avrupada kupa kaldıracağını düşünenler,kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığınıda araştırsınlar.

birden u dönüşü yaptı :lol:

O dürzüye biri söylesin:O dönemdeki jenerasyonun yakalanması anca 100 yılda bir olur.Ha bir Avrupa kupası için 90 yıl daha bekleriz diyorlarsa mesele yok o zaman.

ne oldu fatih balon tabi,shaqiriyi gelecekte Gareth Bale falanmi olacak saniyosunuz.baselde su an daha iyisi var madem birini alacaz onu alalim Mohamed Salah

shaqirinin kac macini izledin bayernda bu sene ?! bale olacak diyen yok zaten. bale cok özel bir yetenek su an dünyada. hata daha da ileri gitmek zorunda kalirsak bale bence messi ve ronaldodan sonra en iyisi dünyada. yanlis kiyaslama olmus. shaqiri ama en az rbben veya ribery seviyesine ulasacakdir ve bu sene bir kac macda da bunu resmen signalini vermisdir almanyada.

Benim anlamadığım bu yabancı kuralı bir sene önce tüm takımlara bildirildi ve kimsenin sesi soluğu çıkmadı..

Şimdi yumurta kapıya dayanınca olay oldu...

Bu süreçte çok net hatalıyız...

Hadi onu geçtim bunu bile bile niye planlama yapılmazzz

shaqirinin kac macini izledin bayernda bu sene ?! bale olacak diyen yok zaten. bale cok özel bir yetenek su an dünyada. hata daha da ileri gitmek zorunda kalirsak bale bence messi ve ronaldodan sonra en iyisi dünyada. yanlis kiyaslama olmus. shaqiri ama en az rbben veya ribery seviyesine ulasacakdir ve bu sene bir kac macda da bunu resmen signalini vermisdir almanyada.
shaqiriyi isvicrede bol bol izleme firsatim oldu fatih sen merak etme... shaqiri roben ve ribery seviyesinin ceyregine ulasirsa onun icin buyuk nimet olur

bende tam olarak bunu yazmıştım :)

Ha birde o dönemde ki milli takım kaçıncıydı,şimdi kaçıncı ona baksın :) .Aradaki oyuncu farkını görsün.Buna rağmen beceriksiz,tembel türk oyuncularla Avrupa'da biryerlere varabileceğini düşünüyor muymuş acaba? Bunu da yaz :rolleyes:

Transfer Nöbeti

Benim anlamadığım bu yabancı kuralı bir sene önce tüm takımlara bildirildi ve kimsenin sesi soluğu çıkmadı..

Şimdi yumurta kapıya dayanınca olay oldu...

Bu süreçte çok net hatalıyız...

Hadi onu geçtim bunu bile bile niye planlama yapılmazzz

Sence o dönemde kim bu federasyonun söylediklerini ciddiye aldı. Herkes bu pisliği Fenerbahçenin istediği gibi temizleyip giderler gözüyle bakıyordu.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 1m

Gs Farfana bi alternatif bulmuş ki vay vay ...

Transfer Nöbeti

Yahu gençler yabancı sınırı kalkınca birden genç yetenek patlaması olacağını beklemesin kimse. Kandırmayın kendinizi.

Yetenek bulacak scout 10 yabancı hakkın varkende bulur getirir.

Sence o dönemde kim bu federasyonun söylediklerini ciddiye aldı. Herkes bu pisliği Fenerbahçenin istediği gibi temizleyip giderler gözüyle bakıyordu.
serdar bizim baskaninda bu tüpcü konusunda cok tutarsiz davranislari oldu.bu tff ile bu isler yurumez degismeli dedi sonra gitti yemek yedi onunla,bize oyunlar oynaniyor sampiyonlugumuzu engelliyolar dedi 2 gun sonra tff binasina ziyarete gitti.bir federasyonun gitmesini istiyorsan ve ona karsiysan biseyler yapman lazim,biz ne yaptik? hicccc

Farfan hayalimde ki oyuncudur ama artık yaşı belli bir noktaya gelmiş oyunculara hoş bakmıyorum.

Yahu dönüp dolaşıp herşeyi yabancı sınırına bağlamayın. Mevcut sistemdede en azından birşeyler yapılırdı.

Emin ol sınırsız olduğunda da bi cacık olmayacak.

Ya abi Allah aşkına kimi getirecen geçen sene 6+2 oynadık getirdiğin adam genç oyuncu ne kadar şans tanıyacaksın taraftar ne kadar hazır buna ?

Tribun Dergi ‏@tribundergi 41s

TRANSFER - Keisuke Honda Milan'da. 4 yillik sozlesme, yillik 2.5M€ alacak

honda :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt