Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

993046_661777643850173_161902369_n.jpg

Ulan Götze. .lol.

addidas ana forma sposnsoru bayernin . götzede nike t shirti ile cikmis :lol:

Edit: biraz gec yazmisim galiba :)

baskanla telefonlasiyormus ciddiden. en azindan seref aydina inanirsak bu konuda tabiki. ama baskan belkide seteni kunlaniyor maglum oyuncularin ismi piyasada düsdüg zaman, kendiside söymisdi en son, fiyatlar ucuyor.

Üflemiyormu yani Seten denilen Zat ?

Ya ben bu gündem degistirme, sag atip sol vurma gibi olaylari yaptigimizi düsünmüyorum. Zamaninda Adnan Polat yapardi, Sidney Gouvo Galatasaray´da derken birden sapkadan Kaita cikiyordu.

Ach kaita ach ach kara incim ach, seni yediler garibim birdaha kanat gelmedi bu takima :sad007:

Ünal Aysal ama TV´lere cikiyor asiri özgüven ile isimleri tek tek savuruyor ortaliga...

Transfer Nöbeti

Gençler ben yatıyorum. Takdir edersiniz ki yarın çok zor bi gün benim için :)

Kusura bakma güzel kardesim ama bugünlerde anasinin karnindan cikan herkes duyumcuyum diye dolasiyor ortalikta, kime inanacaz, kime inanmicaz hussusunda irrite olduk taraftar toplumu olarak.

Yinede yazidigin Yorum sayisi ve avtarindaki biyikli sakalli philosoph isimli sahis senin duyumlarini cazib kilmiyor degil. Neymis bakalim bildiklerin benimle de paylas ?

@Hakan Delikanlı'ya aktarayım seni.

@Hakan Delikanlı'ya aktarayım seni.

Bu mesajin bana almanlarin yabancilar dairesini hatirlatti zamaninda, her islem icin farkli bölümlere aktariyorlardi, "bu cile nezaman bitecek hanfendi" diye soruncada soguk bir "NEIN" cevabi aliyorduk almanlarin bol karli kis günlerinde.

Yinede sagolasin güzel kardesim , bakalim Hakan kardesimiz ne bilgiler paylasicak bizimle ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt