Malik Yavuz
Büyük Kaptan
Cevap: Transfer Nöbeti
Hadi herkese iyi geceler.
Hadi herkese iyi geceler.
Bende PC olm gel beraber biraz takilalim. Canim sIkIldI zaten. Origin ID versene

bizim ekip var şimdi onlardan ayrılamam ayıp olur![]()
E benide alin, o ne demek yeani. Ayip ediyorsun ama.. Jet'le vururum sizi..
Nani-Di Maria-Farfan-Bruma
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
Muhtemel yabancı transferi yapacağımız 3 mevki görünen adaylar bunlar hangilerini istersiniz ? Yaş, maliyet, bize gelme olasılığı dahilinde..
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
Muhtemel yabancı transferi yapacağımız 3 mevki görünen adaylar bunlar hangilerini istersiniz ? Yaş, maliyet, bize gelme olasılığı dahilinde..
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
jetlere ayarım stingerla paso indiriyorum uçanları
![]()
Fazla konusmada Origin ID ver görelim senin ekibi.![]()
wellington geliyormu beyler pek takip edemedim ona göre 3.50 de maçı var bekleyip izleyeyim![]()
wellington geliyormu beyler pek takip edemedim ona göre 3.50 de maçı var bekleyip izleyeyim![]()
bana battleogdan davet atıyorlar ordan giriyorum anlamam ben origin ıddan felan![]()
bana battleogdan davet atıyorlar ordan giriyorum anlamam ben origin ıddan felan![]()
Origin olmadan nasil atiyorlar bu iste gariplik var. Oyun Origin üzeri calisiyor. Nickname ne?
name GHQST07.Timeless 5 - Flying Noobletz - 1000 Tickets - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3
kop gel burdayızname GHQST07
nickin ne orda senin ..onu soruyor sana ?! nickinide biliyorsundur herhalde.
Chat nasil oluyor oyunda hangi tus?
bütün maplarda aynı değilmi j ye bas yaz