Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Hadi herkese iyi geceler.
Hadi herkese iyi geceler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende PC olm gel beraber biraz takilalim. Canim sIkIldI zaten. Origin ID versene

bizim ekip var şimdi onlardan ayrılamam ayıp olur![]()
E benide alin, o ne demek yeani. Ayip ediyorsun ama.. Jet'le vururum sizi..
Nani-Di Maria-Farfan-Bruma
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
Muhtemel yabancı transferi yapacağımız 3 mevki görünen adaylar bunlar hangilerini istersiniz ? Yaş, maliyet, bize gelme olasılığı dahilinde..
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
Muhtemel yabancı transferi yapacağımız 3 mevki görünen adaylar bunlar hangilerini istersiniz ? Yaş, maliyet, bize gelme olasılığı dahilinde..
Melo-Mikel-Wellington
Kolarov-Carlinhos
jetlere ayarım stingerla paso indiriyorum uçanları
![]()
Fazla konusmada Origin ID ver görelim senin ekibi.![]()
wellington geliyormu beyler pek takip edemedim ona göre 3.50 de maçı var bekleyip izleyeyim![]()
wellington geliyormu beyler pek takip edemedim ona göre 3.50 de maçı var bekleyip izleyeyim![]()
bana battleogdan davet atıyorlar ordan giriyorum anlamam ben origin ıddan felan![]()
bana battleogdan davet atıyorlar ordan giriyorum anlamam ben origin ıddan felan![]()
Origin olmadan nasil atiyorlar bu iste gariplik var. Oyun Origin üzeri calisiyor. Nickname ne?
name GHQST07.Timeless 5 - Flying Noobletz - 1000 Tickets - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3
kop gel burdayızname GHQST07
nickin ne orda senin ..onu soruyor sana ?! nickinide biliyorsundur herhalde.
Chat nasil oluyor oyunda hangi tus?
bütün maplarda aynı değilmi j ye bas yaz