Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ersun yanal tam hoca ya :D böylesini ilk defa duyuorum vallahi yani ciddiden

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yurtdışı kampını iptal etti.Mayıs sonunda istifa eden Aykut Kocaman'ın hazırladığı kamp programına göre Fenerbahçe önce Topuk Yaylası'nda çalışacak daha sonra da yurtdışına kampa gidecekti.Ancak Ersun Yanal, kısa bir süre kala yurtdışı kampını iptal etti.

Fenerbahçe'nin çalışma sisteminde değişikliklere gitmek isteyen Ersun Yanal, sarı-lacivertli ekibin sadece Topuk Yaylası'nda kamp yapmasını ve futbolcuların eşleriyle birlikte tesislere gelmelerini istedi

Maraton

EL kura cekim sonucu :

C GRUBU

Olympiakos

M.Siena

Unicaja Malaga

Galatasaray Liv Hospital

Zielona

Bayern Münih

ptesı ıngıltere kampı başlıyor sanırım gelecek 2 yada 3 oyuncudan bırı kampın basına bırı ortasına yetısır son transfer kampa yatısmez sezon acılısına yakın gelır her sene boyle oluyor ben bu sene de boyle olmasını beklıyorum

Ne transferi beyler. Daha kampta futbolcuların son durumuna bakılacak.(yeni bahane) Ondan sonra artık.

ptesı ıngıltere kampı başlıyor sanırım gelecek 2 yada 3 oyuncudan bırı kampın basına bırı ortasına yetısır son transfer kampa yatısmez sezon acılısına yakın gelır her sene boyle oluyor ben bu sene de boyle olmasını beklıyorum

onu bunu bilmem de melo kampa hemen yetisin mümkünse. uzun tatil ona yaramiyor. tembel calismiyor tatilde. baska takimdan alirsan oyuncu sonradan sorun olmaz fazla cünkü aldigin takimlarda antrenmanlara hazirlik maclarina cikmis oluyorlar.

F.Bahçe'de Barcelona idmanı...

akidman14_35307_5400433.jpg

:lol:

gazetelerin haberlerine bak barcelona :asd:

volkan canere napıyo ya

Takan yoktur herhalde ama Milli Takim yine gerilemis . 54 den 57.siraya düsmüs.

EL kura cekim sonucu :

C GRUBU

Olympiakos

M.Siena

Unicaja Malaga

Galatasaray Liv Hospital

Zielona

Bayern Münih

Zor grup ama bu seviyede daha farklısı beklenemezdi zaten hakkımızda hayırlısı içerdeki maçlarda çok farklı oynayıp olabildiğinde yukarda bitirip 16'ya avantajlı girmek lazım.

ersun yanal tam hoca ya :D böylesini ilk defa duyuorum vallahi yani ciddiden

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yurtdışı kampını iptal etti.Mayıs sonunda istifa eden Aykut Kocaman'ın hazırladığı kamp programına göre Fenerbahçe önce Topuk Yaylası'nda çalışacak daha sonra da yurtdışına kampa gidecekti.Ancak Ersun Yanal, kısa bir süre kala yurtdışı kampını iptal etti.

Fenerbahçe'nin çalışma sisteminde değişikliklere gitmek isteyen Ersun Yanal, sarı-lacivertli ekibin sadece Topuk Yaylası'nda kamp yapmasını ve futbolcuların eşleriyle birlikte tesislere gelmelerini istedi

Maraton

''Maddi sıkıntının yüksek risk teşkil ettiği şu dönemde yurtdışında kamp yaparak bu riski gündeme getirmenin alemi yok ''

açıklamasının farklı sözlerle dillendirilmesi ile şirin görünme çabası bence..:cool:

Ama topçuları eşlerini de davet etmesi psikolojik olarak faydalı olabilir.:yenieek:

''Maddi sıkıntının yüksek risk teşkil ettiği şu dönemde yurtdışında kamp yaparak bu riski gündeme getirmenin alemi yok ''

açıklamasının farklı sözlerle dillendirilmesi ile şirin görünme çabası bence..:cool:

Ama topçuları eşlerini de davet etmesi psikolojik olarak faydalı olabilir.:yenieek:

ola bilir. daha önce böyle yöntem kunlanan bir hoca ne duydum nede gördüm acikcasi. yararli olurmu olmazmi önceden söylemek ne kadar dogru bilmiyorum. kamp disarda olmasinin nedeni genelikle esden dostan uzak durulsun ve full kampa konsatre olunsun diye yapilir aslinda :D

Türk oyuncumuz ama duygusal ailesine bagli insan toplugu oldugundan dolayi belkide faydalida ola bilir dedigin gibi.

wellington falan nedir arkadas meloyu almamak icin nerede bedava uyduruk adamlar var ilgilenirler.. maksat kasadan para cikmasin. satin alma opsiyonu 9 milyonmus iddialara göre bizimkiler 9 milyona ronaldoyu bile almaz

Arkadas yonetimden ne nani ne farfan istedik.

kadronu koru- melo umut vb. stoper sol bek al yeter.

stoper geldi, kor topal, bakacağız.

sol bek yok..umut yok...melo yok..

bu kadar zor değil yahu.

Ön libero için : Gökhan inler veya Felipe Melo bence bizim ihtiyacımızı karşılayacak oyuncular.

Sol bek için : Benimim izlenimim Tremoulinas ve Kolarav 2 aday var , kendi görüşüm.

cCc
images
cCc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt