Bekir Aslan
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 1.042
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Hatem Ben Arfa
Hatem Ben Arfa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seten denilen adam pso salliyor itibar etmeyin neredeyse dediklerinin tam tersini alin diyebilirim aksama grsrz iyi nobetler
wellingtonu dün canli izledim...sonuc... 5 para etmez diyelim fazla uzatmadan.
kaç dakka izledin ?
1 maçla bunu diyebilmen çok hoş
45 dk izledim. derbi gibi macda neyin nesi oldugu belli oluyor az cok. okadar kör degiliz yani. 5 para etmez derken abartim ama genis analiz yapmak istemedim acikcasi.
yetersiz bizim icin. melo yu mumla aratir ama bu sadece kendi fikrim tabiki.
wellingtonu dün canli izledim...sonuc... 5 para etmez diyelim fazla uzatmadan.
1 maçla hiç bişi belli olmaz ayrıca sakatlıktan çıkmış ve rotasyona düşmüş bir adamı 1 maçla ne oldugunu asla anlayamazsın.
Ben canlı izleyemedim . Açıklamanızın doğruluk payı olabilir.
ya bir seviyesi var ama fizihi kesinlikle yetersiz.. bunu hic kimseyle tartismam. fizigi gelise bilir tabiki ama 2-3 sene daha psimesi gerekir. onunla yola cikmak ne kadar dogru bilmiyorum acikcasi.
ya bir seviyesi var ama fizihi kesinlikle yetersiz.. bunu hic kimseyle tartismam. fizigi gelise bilir tabiki ama 2-3 sene daha psimesi gerekir. onunla yola cikmak ne kadar dogru bilmiyorum acikcasi.
Di Mariayi beğenmeyen tek benmiyim?
Eğer akıllı uslu ve yeterince pro bir adamsa, O nu pişirecek ateş; FT ve artık GS da mevcuttur kanaatindeyim.
Giggs antrenor-futbolcu oldu bugun resmi olarak Man Utd da