Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

kaç dakka izledin ?

1 maçla bunu diyebilmen çok hoş

45 dk izledim. derbi gibi macda neyin nesi oldugu belli oluyor az cok. okadar kör degiliz yani. 5 para etmez derken abartim ama genis analiz yapmak istemedim acikcasi.

yetersiz bizim icin. melo yu mumla aratir ama bu sadece kendi fikrim tabiki.

Edit: 45 dk nasil oldug sorarsan adam yedekdeydi :) gerisini sen düsün

45 dk izledim. derbi gibi macda neyin nesi oldugu belli oluyor az cok. okadar kör degiliz yani. 5 para etmez derken abartim ama genis analiz yapmak istemedim acikcasi.

yetersiz bizim icin. melo yu mumla aratir ama bu sadece kendi fikrim tabiki.

1 maçla hiç bişi belli olmaz ayrıca sakatlıktan çıkmış ve rotasyona düşmüş bir adamı 1 maçla ne oldugunu asla anlayamazsın.

Ben canlı izleyemedim . Açıklamanızın doğruluk payı olabilir.

ya bir seviyesi var ama fizihi kesinlikle yetersiz.. bunu hic kimseyle tartismam. fizigi gelise bilir tabiki ama 2-3 sene daha psimesi gerekir. onunla yola cikmak ne kadar dogru bilmiyorum acikcasi.

ya bir seviyesi var ama fizihi kesinlikle yetersiz.. bunu hic kimseyle tartismam. fizigi gelise bilir tabiki ama 2-3 sene daha psimesi gerekir. onunla yola cikmak ne kadar dogru bilmiyorum acikcasi.

Eğer akıllı uslu ve yeterince pro bir adamsa, O nu pişirecek ateş; FT ve artık GS da mevcuttur kanaatindeyim.

Cevap: Transfer Nöbeti

kallström > kasımpaşa

Eğer akıllı uslu ve yeterince pro bir adamsa, O nu pişirecek ateş; FT ve artık GS da mevcuttur kanaatindeyim.

ondan benimde süphem yok ama... 2-3 yil icinde ciddiden yetersiz kalir. en mantiklisi melo+wellington transferi olur. yani wellington ile yola cikilmaz. Türkiye liginde belki bile zorlanir fizigi ile. bizim ligde sert ligdir. ama avrupada :confused: no way.

Giggs antrenor-futbolcu oldu bugun resmi olarak Man Utd da

Maraton De Rossi diyor.....ne kadarda uydurma olsa hayali bile güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt