Cevap: Transfer Nöbeti
evet u20 de ki
Kim bu şu portekizli mi ?
evet u20 de ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu şu portekizli mi ?
bruma kim la
İbrahimoviç + 40 milyon = Cavani
olum bu nasıl matematik?
Ne Bruma'sı ya olmayacak şeylerle uğraşmasınlar. Takımın şimdiye kurulması gerekiyordu ya.
Sinan Gokayca @sinangokayca 10 dk
ve buda scoutingin iyi calistiginin gostergesi
Aç
ancak u20den sonra isimiz dahada zorlasti
Aç
brumo yaklasik 6 aydir izleniyormus u20 oncesi transfer listesindeymis
Aç
Sinan Gokayca @sinangokayca 11 dk
galatasaray gelenek ve gorenekleri bu transfer sezonunda da devam ediyor.bunlardan biri bruma..
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Sinan Gokayca @sinangokayca 6 sa
bugun bruma haberini sorgulucam dogruysa yazicam
TEBRIKLER GALATASARAY SCOUTING EKIBINE...
Ah yönetim ahh şimdi nah alırsın o fiyata
Transfergeruchten @TransferGer 30 Nisan
Galatasaray wil Bruma overnemen van Sporting Clube de Portugal. De 18-jarige linksbuiten moet zo’n 3 miljoen euro kosten. (Sporx)
Yani acimasizca elestirmeye gerek yok yönetimi de, gec kaldigimiz da bir gercek. Her sene ayni sey, degisen de birsey olmuyor.
Iyi transferler yapacaklarindan eminim ben. Baskan alir iyi oyunculari ama cok gec kaliyoruz. Artik hamle yapilsin istiyoruz.
Kamp basliyor, 1 gün geciksin Melo´yu almasinlar. Sonradan Melo gelirse fena saydiririm yönetime. Böyle amatörlük olmamali.
Ama Melo gelmez de, yerine yabanci alinirsa, herkese de eyvallah demez bu taraftar, onu da bilsinler. Alabiliyorlarsa alsinlar De Rossi´yi, Song´u o zaman.
TEBRIKLER GALATASARAY SCOUTING EKIBINE...
Ah yönetim ahh şimdi nah alırsın o fiyata
Transfergeruchten @TransferGer 30 Nisan
Galatasaray wil Bruma overnemen van Sporting Clube de Portugal. De 18-jarige linksbuiten moet zo’n 3 miljoen euro kosten. (Sporx)
ilk önce elindeki filmin fpsyi öğren muhtemelen 23.976 dır indirdiğini buna göre senkronlarsın subtitle workshop diye ara
bruma nani den daha zor bir transfer. kesinlikle gelmez....