cihan goren
Yeni Üye
- 11 Mayıs 2013
- 72
- 0
- 696
Cevap: Transfer Nöbeti
welingtonu ilk söyleyen kişi
Asaletin Yeter sağlam bi duyumcu mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Gokayca @sinangokayca 10 dk
ve buda scoutingin iyi calistiginin gostergesi
Aç
ancak u20den sonra isimiz dahada zorlasti
Aç
brumo yaklasik 6 aydir izleniyormus u20 oncesi transfer listesindeymis
Aç
Sinan Gokayca @sinangokayca 11 dk
galatasaray gelenek ve gorenekleri bu transfer sezonunda da devam ediyor.bunlardan biri bruma..
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Sinan Gokayca @sinangokayca 6 sa
bugun bruma haberini sorgulucam dogruysa yazicam
bruma kim demeyin izlemeden etmeden adam direk KEİTA etkisi yaratır hem de daha 18 yasında
muahahaha... keita ile kiyaslama gözünü seveyim kardes ya. keita candir severdim ama keita bunun sag ayagi olamaz maalesef :sad007:
hangisi iyi demek istedin aga çözemedim![]()
Meliksah ben sana daha ne diyim. Kolpa oldugunu dün forumun gözlerinin önünde ispatlamadik mi? Daha niye buraya tasiyorsunuz sunu?
ntvspor.com'a gittim, ''GS'de gundem Ibrahimovic''i gorunce hemen kapattim.
Eurosport.com TR @EurosportCom_TR 3 Temmuz
Galatasaray, U20 Dünya Kupası'nın yıldızı Bruma için Sporting'e 7 milyon avro önerdi. Chelsea'nin teklifi 15 milyon: https://tr.eurosport.com/futbol/sup...-brumada-rakip-chelsea_sto3827089/story.shtml …
doğruysa geçmiş olsun![]()
Sanırım duyumları Osman Altunterim ve Haluk Yürekli'den alıyor.
Yok daha neler. Wellington'u ilk kim söyledi (ben tabiki) sorabilirsiniz forumdaki arkadaslara..
Meliksah ben sana daha ne diyim. Kolpa oldugunu dün forumun gözlerinin önünde ispatlamadik mi? Daha niye buraya tasiyorsunuz sunu?
ikiside iyi![]()
bruma ama cok daha iyi. bu cocuk 18 yasinda bide daha ya. C.ronaldo bile bu yasda bukadar iyi degildi sporting zamanlarinda.
videolardan bişey anlanmaz ama çok iyi top çaliyor. sen begeniyonmu bu adami:confused: