Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Bolat'ı isteyenlere cevabım

[GG]
B_f457c7603600bf78abad8079b536dc9f.jpg
[/GG]

Hiç heveslenmeyin bence.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 50 sn Daha transfer başlamadan dedimki eğer Melo da bi sıkıntı olursa menajeri yüzünden diye yazdım geçen seneki gibi olursa melo işi olmaz dedim

Olmasin o zaman. Adam gibi is yapsinlar o zaman, gitsinler Melo ayarinda birini transfer etsinler.

Melo Melo diye aglamiyoruz burda. Becerikli olsunlar, aceleci degil ama cabuk olsunlar :)

Olmasin o zaman. Adam gibi is yapsinlar o zaman, gitsinler Melo ayarinda birini transfer etsinler.

Melo Melo diye aglamiyoruz burda. Becerikli olsunlar, aceleci degil ama cabuk olsunlar :)

Nazar değdirdiler bize fosforlu kuş gözleriyle.

bomba gibiyim gürkan:rolleyes:senn nasılsın.taildeydim bodrumda mini bi gösteri yaptım (:asd:) geldim az daha tembellik yapıp 2-3 güne iş başı yapcam.avatar yakıyo bu arada :cool:

Avatar olmamis. Ergen kizlar bu tür resim cekip face'e koyarlar.

kamp döneminde oruç tutacak olan futbolcularımız nasıl performans gösterecekler acaba

Biraz uyanık ol uyanık adam her gittiği yerde taraftarla arası iyi hemen birini efsane yapmaya meraklı olmayın Melo hakkında yaptığın değerlendirme birazda Meloyu eleştir asıl Galatasaray'a ihanet eden düşünceler bunlar. Futbolcuyu daima haklı görmek yanlış ayrıca merak etme bu takımda Melodan daha değerli oyuncularda var olacaktırda

ne efsanesi ne merakı ne anlatmaya çalışıyorsun belli değil. adam iki senedir topunu oynuyor senin gibi taraftarlar yüzünden aydın yılmaz muamelesi görüyor. bu ülkede melo denince zoruna giden iki tip insan vardır. biri ffutbolun erkek oyunu olduğunu idrak edememiş bünyedir diğeride fenerlidir.

adam iki senedir takımda. iki senedir başarının baş mimarlarından. amacınız nedir anlamıyorum. bir futbol menajer çocuğu çıkar der şunu transfer edelim bir ezik çıkar şunu alalım der biri çıkar böyle yapalım der.

kavun karpuz almıyorsunuz futbolcu alıyorsunuz. iki senedir takımda banko oynuyor melo. fatih terim meloyu istediğini zaten söyledi. daha neyin peşindesiniz.

ne efsanesi ne merakı ne anlatmaya çalışıyorsun belli değil. adam iki senedir topunu oynuyor senin gibi taraftarlar yüzünden aydın yılmaz muamelesi görüyor. bu ülkede melo denince zoruna giden iki tip insan vardır. biri ffutbolun erkek oyunu olduğunu idrak edememiş bünyedir diğeride fenerlidir.

adam iki senedir takımda. iki senedir başarının baş mimarlarından. amacınız nedir anlamıyorum. bir futbol menajer çocuğu çıkar der şunu transfer edelim bir ezik çıkar şunu alalım der biri çıkar böyle yapalım der.

kavun karpuz almıyorsunuz futbolcu alıyorsunuz. iki senedir takımda banko oynuyor melo. fatih terim meloyu istediğini zaten söyledi. daha neyin peşindesiniz.

Melonun erkekligi seni nie cezbediyor onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt