Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne efsanesi ne merakı ne anlatmaya çalışıyorsun belli değil. adam iki senedir topunu oynuyor senin gibi taraftarlar yüzünden aydın yılmaz muamelesi görüyor. bu ülkede melo denince zoruna giden iki tip insan vardır. biri ffutbolun erkek oyunu olduğunu idrak edememiş bünyedir diğeride fenerlidir.

adam iki senedir takımda. iki senedir başarının baş mimarlarından. amacınız nedir anlamıyorum. bir futbol menajer çocuğu çıkar der şunu transfer edelim bir ezik çıkar şunu alalım der biri çıkar böyle yapalım der.

kavun karpuz almıyorsunuz futbolcu alıyorsunuz. iki senedir takımda banko oynuyor melo. fatih terim meloyu istediğini zaten söyledi. daha neyin peşindesiniz.

:asd::asd: He bir sen izliyorsun zaten bir sen beğeniyorsun Melo'yu burada kimse istemiyor birde futboldan anlamıyor olduk vay be. Amacım ben Melo'nun yerine düşünülen oyuncuların menajeriyim spekülasyon yaratıyorum. Mevzu senin Melo açısından bakarak Galatasaray ismini saçma sapan cümlelere karıştırman. Melo gelmezse istenmiyorsa diye Galatasaraya ihanet ediliyor demen. Biraz sen Melo'yu eleştir ondan sonra konuşuru bir ara seninle futbol ok. He bu arada sen git çoluk çocuğu suçla fenerli olmakla falan.

[video=youtube;Vx1QiGzi40I]https://www.youtube.com/watch?v=Vx1QiGzi40I[/video]

Olmasin o zaman. Adam gibi is yapsinlar o zaman, gitsinler Melo ayarinda birini transfer etsinler.

Melo Melo diye aglamiyoruz burda. Becerikli olsunlar, aceleci degil ama cabuk olsunlar :)

Melo ayarinda demek en az 10 milyon euroluk transfer demek. Bizim görmek istedigimiz agresifligi gösterip, taraftari ayaga kaldiracak, gerektigi zaman hucum bindirmesi yapacak bir ön libero ben bilmiyorum sahsen. Öyle biri varmi? Hem bu Melo'yu 4 milyon euro'ya alabiliyorsun!

ben gürkanın avatarından bahsetmiştim arif ? benim avatar için diyorsan memnunum.koy resmini bide seni görelim :rolleyes: laf ettiğin kadar varmısın

Arabam'da

Alem bana hasta

Ben sana

yazar. internete koyacak degilim herhalde vucut resimleri.

ancak sevdim bi kisi görebilir :asd:

ne efsanesi ne merakı ne anlatmaya çalışıyorsun belli değil. adam iki senedir topunu oynuyor senin gibi taraftarlar yüzünden aydın yılmaz muamelesi görüyor. bu ülkede melo denince zoruna giden iki tip insan vardır. biri ffutbolun erkek oyunu olduğunu idrak edememiş bünyedir diğeride fenerlidir.

adam iki senedir takımda. iki senedir başarının baş mimarlarından. amacınız nedir anlamıyorum. bir futbol menajer çocuğu çıkar der şunu transfer edelim bir ezik çıkar şunu alalım der biri çıkar böyle yapalım der.

kavun karpuz almıyorsunuz futbolcu alıyorsunuz. iki senedir takımda banko oynuyor melo. fatih terim meloyu istediğini zaten söyledi. daha neyin peşindesiniz.

sert olmus biraz ama seninleyim basgan kardes :D !!!

hakikaten wellington mellington ugrasilmasin alsinlar Meloyu yahu.

sampiyonlar ligi maclarini Idmandan izleyen seyircilerimiz idman tv uydu degistirmisdir haberiniz ola.

Bence Sinan Bolat´i yedek kaleci olarak düsünenler dogru düsünüyor. Eray´a güvenenler 1 macta harcar cocugu.

Muslera´ya birsey oldu, Eray mi koruyacak kaleyi Allah askina ya? Ben güvenemem sahsen.

Allah korusun Muslera 1-2 haftaligina sakatlandi, sakatligi CL macina denk geldi, ne yapacagiz?

Bedava adam, alin iste ne var?

yerli genc kalecide yok arkadas, bucaspor'dan ömer kahveci var oda cok siradan kaleci bence. baska kalecide yok.. sinan bolat'i alsak süper olur bence nekadar begenilmese bile yedek kaleci olarak 5 üzerinden 3-4'lük kaleci

Melo ayarinda demek en az 10 milyon euroluk transfer demek. Bizim görmek istedigimiz agresifligi gösterip, taraftari ayaga kaldiracak, gerektigi zaman hucum bindirmesi yapacak bir ön libero ben bilmiyorum sahsen. Öyle biri varmi? Hem bu Melo'yu 4 milyon euro'ya alabiliyorsun!

yönetim bence 4 milyon euronun altına almaya çalışıyo umut'u bile 3.5 dan 1 milyon euroya indirmeye çalışıyoruz :p

kamp döneminde oruç tutacak olan futbolcularımız nasıl performans gösterecekler acaba

Günler uzun sabah biraz geç kalkarak, fazla ağır olmayan bir koşu ve akşam antrenmanı, iftardan sonra yediklerinin hepsini eritmecesine vur gece antrenmanının gözüne..:D

yerli genc kalecide yok arkadas, bucaspor'dan ömer kahveci var oda cok siradan kaleci bence. baska kalecide yok.. sinan bolat'i alsak süper olur bence nekadar begenilmese bile yedek kaleci olarak 5 üzerinden 3-4'lük kaleci

giresunspor'lu oğulcan piri var 10 yıla damgasını vurur çok net yeni onur kıvrak, aykuta göre tecrübesiz diye oynatmadı feyyaz u20 dünya kupasında.

bide bizim emirhan vardı yaf noldu o iyiydi sanki :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt