Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yonetimler degisede bizdeki bu transferi kamplardan once bitireme'me aliskanligi gitmiyor degismiyor ..

Melo 2 sezonluk performansi ortada .. 3e 5e bakiyoruz ..

UmutB. 1 sezonda ne yaptigi ortada daha halen 3e 5e bakiyoruz ..

Sikeyi yapan fener/bjk .. transferi yapan fb/bjk ..Transferi beklemeye alan biz .

TFF yabanci konusuyla ugrasiyor bir turlu masaya vurup kesin lan ne 6+0+4 diyemiyoruz hukuktu hukuk ..

Sampiyon olmasaydik sap sip transferler gelmisti .. ama 2 sezondur la bukadar az maliyetle olduysak biraz daha kemeri kisalim kafasi mi var anlamadim .

ilaki transfer diye demiyorum ama acele edilsin artik kamp giriyor en son lige 1 hafta kala adam aliyoruz .

Yonetimler degisede bizdeki bu transferi kamplardan once bitireme'me aliskanligi gitmiyor degismiyor ..

Melo 2 sezonluk performansi ortada .. 3e 5e bakiyoruz ..

UmutB. 1 sezonda ne yaptigi ortada daha halen 3e 5e bakiyoruz ..

Sikeyi yapan fener/bjk .. transferi yapan fb/bjk ..Transferi beklemeye alan biz .

TFF yabanci konusuyla ugrasiyor bir turlu masaya vurup kesin lan ne 6+0+4 diyemiyoruz hukuktu hukuk ..

Sampiyon olmasaydik sap sip transferler gelmisti .. ama 2 sezondur la bukadar az maliyetle olduysak biraz daha kemeri kisalim kafasi mi var anlamadim .

ilaki transfer diye demiyorum ama acele edilsin artik kamp giriyor en son lige 1 hafta kala adam aliyoruz .

Fb-bjk'nin yabancı sınırlaması ile ilgili bir problemi yok,hem fb ve bjknin aldıgı adamları bizim yonetım alsa yönetim istifa derdiniz.

Yarın ab kuralı açıklandıktan 1 saat sonra.

fft226_mf3419989.Jpeg

fft104mm2346472.jpg

galatasaray-farfan-icin-teklif-sundu-8544.jpg

010720131612465371051.jpg

gunun-transfer-haberleri-1-agustos-2012-2486375.Jpeg

bruma1.jpg

03-07-Wellington.jpg

obi-mikel-20062013.jpg

8469aMichel%20Bastos%20(4)%20(Kopyala).jpg

Galatasaray'da! :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

yas 28.anlat belki bilmedigimiz bir sey vardir oyrenelim.evet diyorum

Benim kadar yerlerse dediğinden yola çıkarak ilk tavsiye o kadar çok yemek yiyorsan kesinlikle hızlı yemek yememeye kendini alıştır. Bunun en kolay yolu akışkan gıdalarla başladıktan sonra devam etmek için ara vermeyi 5 dakika da olsa ara vermeyi unutmamak. Akşam öğününde ekmek, makarna, pirinç pilavı yerine sadece az bulgur pilavını tercih etmekle diğerlerinin lezzetini haftada 1-2 defa ile daha iyi alacaksın.

Devamında fiziksel bir aktiviteyi:asd: veya sporu düşünmüyorsan damak lezzeti için hamur kaynaklı tatlı tüketmekten vazgeç. Aslında bunu senin yaşlarda bütün şekerli tatlılar için yavaş yavaş uygulamaya başlamak lazım.

Çünkü karbonhidrat ve yoğun kalori içeren hamur kaynaklı tatlılar en kısa sürede aktive edilerek enerji haline dönüştürülemezlerse en kolay yağa dönüştürülebilen gıda türüdür.

Akdeniz diyeti de denilen bol sebze ve zeytinyağı ağırlıklı beslenme şeklini araştırıp bunu uygulamktan taviz verme.

Türk milleti olarak başka hiçbir millette olmayan gen farklılığımızdan dolayı 27-30 lu yaşların başından itibaren beslenme de azaltma veya aktivitede artma olmazsa ~35 yaşından sonra kilo tutmak kaçınılmazdır.

İBRETLİK bir örnek vererek artık kısa kesicem:

Sakıp SABANCI; Tv de bir yemek sohbeti yapılırken '' Dünya kadar param var diyorlar, ama benim bazı sokak çocuklarının ellerindeki tozlu yalama şekerlerine dahi bakarken içim gidiyor. TATLI YEMEM YASAK. Bunun ne demek olduğunu yaşamayan bilmez '' demişti.. :sad007:

Birkaç sene sonra, neyi ne kadar yediğinin sonuçları aynaya baktığında gözüne çarpmaya başlar.

Kendine dikkat Et..:yenieek:

inter wellingtonu aliyor.. sao paoloda meloyu aldimi bizde vay annasini diyerek ne yapacagiz cok merak ediyorum

AB çıksa bile 3 kişiden fazla almayız. Kulüp hala borçlu. O kadar zengin değiliz.

Welington, Carlinhos, Farfan diyorum ben 3 kişi.

Fb-bjk'nin yabancı sınırlaması ile ilgili bir problemi yok,hem fb ve bjknin aldıgı adamları bizim yonetım alsa yönetim istifa derdiniz.

Fenerin kadrosunda 11 yabanci var :)

+

Yokarida yazdigim 2 adam var Umut & Melo dan bahsediyorum. Ben yonetim onlarin aldigini alsin demiyorum.Umut&Melo.. Bu adamlari aliyor diye yonetim istifa diyen varsa cig cig yerim .

AB kuralı filan çıkmayacak, boşuna heveslenmeyin.

Yapacakları en iyi şey 6+2+2 olacaktır.

Ynt: Transfer Nöbeti

Acik konusmak gerekirse kasada kurus yok beyler. Metelige kursun atiyoruz :(

hala mı borcluyuz???Bu zamanda transfer yapamayacaksak ne zaman yapacaz?

Polatlar sağolsun. Borç bitmiyor ki. UEFA denetimi önümüzdeki sezondan itibaren sıkılaşacak. Borçları eritmemiz lazım en kısa sürede, en hızlı şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt