Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarin AB kurali aciklansin .. 6+2+2 derler .. Fener itiraz eder mahkeme fenerin gerekcesini ister ... Biz beklemeye cekiliriz kararin sonucunu .. + Uefa cezasini bekleriz fener/bjk savunma yapar uefa 3 gun sonra cvp verir .. bekleriz de bekleriz daha :troll:

Fenerin kadrosunda 11 yabanci var :)

+

Yokarida yazdigim 2 adam var Umut & Melo dan bahsediyorum. Ben yonetim onlarin aldigini alsin demiyorum.Umut&Melo.. Bu adamlari aliyor diye yonetim istifa diyen varsa cig cig yerim .

11 yabancı var ama 11'de oynatabilecegi Emre,Volkan,Egemen,Alper,gökhan,h.ali gibi yerli adamları var.Bizim 11 için 3 yerli var;semih,selçuk,burak.Ben umut-melo'dan dolayı yönetim istifa yazarlar demedim.fb-bjk transferleri yapıyor demistiniz önceki mesajınızda.fb ve bjknin aldıgı oyuncuları (holmen-g.töre,sezer öztürk,kadlec) biz alsaydık yönetim istifa yazarlardı dedim.

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs nin yönetimi

neuer veya buffon isim mi değişti?

tek başınaymış.. sinanı barça takip edmiyor olamaz yada porto kesin alırlar(!)

Ne yani Melo'yu istemiyormusun yoksa. :) Futboldan anlamıyor ve fenerli olarak nitelendirirler seni aman diyim.

Bıktım her sene menajeri ayrıi kendisi ayrı. Bütün topçular sezonu açtı yine geziyor paşamız. Melo'dan bi tık alt bile çıksa en azından her maç aynı performansı verir Welington.

2. Sermaye artirımı şart başkan yapacağız dedi insallah bu yil yapilir

Onda da rahat bırakmıyor ki adamlar, her artışta 50 kişi mahkemeye veriyor. Sanki zorla aldırdık hisseleri, sat defol git.

Yann M'vila,Rusya'ya mı transfer olmuş? Tam bizlik.

Ynt: Transfer Nöbeti

Fenerde para bol basiyor aliyor istedigini. Biz ne zaman boyle olucax? Bitmedi gitti su borclar.

images
:sgr:

Bu riske girmeye hazirim. imkansiz bir transfer bakdigim icin .........

CA4SW.gif

Umarim bu mesaji bir gün bana yedirtmezler burda :lol:

ama yemeyede hazirim acikcasi :)

Ynt: Transfer Nöbeti

Evet arkadaşlar,TFF'nin AB kararı ne olacak?Kulislerden sızan haberler nelerdir?

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1)AB olayi olmaz

2) 6+2+2 ye donulurse .. Fener karsi cikip tahkime basvurursa 6+2+2 iptal oluyormus ?

3) Uefa fb/bjk savunmasini alir bekler ve cezayi onar ..

4) TFF ... FB/BJK savasi baslar .. Demiroren istifa eder

5) Haluk Ulusoy gelir ... O da bir yabanci konusuna el atayim der

6) Bizde haleeeen transfer bekleriz :D

Ulan bugün gazetlerde Zlatan ve De Rossi haberlerini gördüm, kahroldum.. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt