Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu enstantane Mel Gibson lı Sings den değilmi..:confused:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen fransizmisin ? annen veya baban yani ?
Zidane'ın kupayla veda etmesini ben de çok isterdim ama diğer tarafta da Del Piero-Totti-Buffon-Cannavaro-Pirlo gibi çok sevdiğim adamlar olduğu için avuntu buldum diyebilirim
messi dünyanin en iyisidir. eger sakatlanmazsa onun rekorlarini kimse geçemez.
Bizim burdaki Türkleri anlamak güç adamlar dünya Kupası'nda Fransa yı destekliyorum diye gülüyorlar Turkiye olsa destekleriz ama yok ne yapalim gidip hollanda brezilya formaları giyiyorlar.
Sorsan o formaları hangi ülke sayesinde çalışıp alıyorsun aileni evini hangi hangi ulke veriyor desen fransa derler sonra gidip elalemi desteklerler bizim Türkler cins insan.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
messi dünyanin en iyisidir. eger sakatlanmazsa onun rekorlarini kimse geçemez.
:SS::SS::SS:
Haksız olduğunuzu anlamanız için; gereken doğru cevap konuyu siyasileştireceği için susma hakkımı kullanmayı talep ediyorum.:yenieek:
olayin asli sudur,hangi ulkede olursan ekmek yedigin yerde karsiligini vereceksin.calisarak vereceksin,insan gibi hareket ederek vereceksin,iyi niyeti suistimal etmeden vereceksin bunun gibi bir cok ornek sayabilirim.bunlari yaparkende kimse insani turklugunden veye dininden koparamaz.insan olmanin geregidir kazandigin paranin hakkini vermek sahtekar olmamak hirsiz olmamak.biz bunu basarmaliyizBizim burdaki Türkleri anlamak güç adamlar dünya Kupası'nda Fransa yı destekliyorum diye gülüyorlar Turkiye olsa destekleriz ama yok ne yapalim gidip hollanda brezilya formaları giyiyorlar.
Sorsan o formaları hangi ülke sayesinde çalışıp alıyorsun aileni evini hangi hangi ulke veriyor desen fransa derler sonra gidip elalemi desteklerler bizim Türkler cins insan.
belli olmaz ya. daha da iyisi gelir bir gün belki. bilemeyiz
olayin asli sudur,hangi ulkede olursan ekmek yedigin yerde karsiligini vereceksin.calisarak vereceksin,insan gibi hareket ederek vereceksin,iyi niyeti suistimal etmeden vereceksin bunun gibi bir cok ornek sayabilirim.bunlari yaparkende kimse insani turklugunden veye dininden koparamaz.insan olmanin geregidir kazandigin paranin hakkini vermek sahtekar olmamak hirsiz olmamak.biz bunu basarmaliyiz
Neymar messinin istatistiklerini dusurecektie muhtemelen
LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
günün...yok yilin...yok yine olmadi..insanlik tarihinin en bomba mesajini attin vallahi
ancak kendime gele bildim yada kafraya bildim mesajini. rüyami gercekmi diye tam cözememisdim acikcasi...
ya messiyi sevmiyorum söyleyseydin bari be kades.. bu cekilde biraz yani...![]()
Onu sen gelde burdaki Türk Cezayir tunus ermeni rumen arkadaşlarımıza anlat adamların pis işten ottan eroinden kacakciliktan dolandiriciliktan başları kalkmiyor sonra diyorlar bu ülkede neden yabancı düşmanlığı artıyor. Yemin ediyorum bu ülkede yaptıklarıyi şeyin yarısını türkiyede yabancı bir kesim yapsa Türkiyede benzin döküp yakarlar bu insanları ve yakmaklada haklılar nerde kro okumamış dağdan inme deynegi bırakıp cobanliktan cikip bura gelme çoğu.Ben bu Fransızların sabirina hayranım.
annen fransiz asilliymiş. senin fransayi tutman gayet normal. gerçi olmasada tutabilirisin. senin tercihin:yenieek:
Hiç yorum yapmıyaydın daha iyi.
Neyse ben yattım iyi geceler.