Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tumblr_m86v1pbGsD1ryu3g1o1_250.gif

Bu enstantane Mel Gibson lı Sings den değilmi..:confused:

messi dünyanin en iyisidir. eger sakatlanmazsa onun rekorlarini kimse geçemez.

merak edenler izlemeyenler izleyebilir

[video=youtube;aF2YhO_8yNs]https://www.youtube.com/watch?v=aF2YhO_8yNs[/video]

Zidanın orta sahada topun üstüne basıp iki kişiyi geçip o gol. Pasını vermesi benim için 50 gole bedeldir messi ronaldo diyenlere tabiki saygılıyım ama baba Zidandır maradonadır:)

Re: Transfer Nöbeti

sen fransizmisin ? annen veya baban yani ?

Annem mexico-french asıllı. Babam K.Maraş

Zidane'ın kupayla veda etmesini ben de çok isterdim ama diğer tarafta da Del Piero-Totti-Buffon-Cannavaro-Pirlo gibi çok sevdiğim adamlar olduğu için avuntu buldum diyebilirim

Öyle ama oynanan futbol kalitesin baktigimizda bence her iki takımda finali hak etmiyordu.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Messi: hiç bir güç beni Barça dan ayıramaz ne para ne başka bişey tabi başıma kötü bir talihsizlik gelmezse.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bizim burdaki Türkleri anlamak güç adamlar dünya Kupası'nda Fransa yı destekliyorum diye gülüyorlar Turkiye olsa destekleriz ama yok ne yapalim gidip hollanda brezilya formaları giyiyorlar.

Sorsan o formaları hangi ülke sayesinde çalışıp alıyorsun aileni evini hangi hangi ulke veriyor desen fransa derler sonra gidip elalemi desteklerler bizim Türkler cins insan.

:SS::SS::SS:

Haksız olduğunuzu anlamanız için
; gereken doğru cevap konuyu siyasileştireceği için susma hakkımı kullanmayı talep ediyorum.:yenieek:

:SS::SS::SS:

Haksız olduğunuzu anlamanız için
; gereken doğru cevap konuyu siyasileştireceği için susma hakkımı kullanmayı talep ediyorum.:yenieek:

Ne olur o hakkını kullan şu saatte senin Anesteziyolojik bilgilerini dinleyemem monsieur le docteur.

herkeze hayirli sabahlar dilerim. benim yatma faktim geldide gecti bile :sad007: grsz kendinize cici bakin. bol güze muhabetler ..

son sözüm MESSI gelmis gecmis en iyi oyuncudur!!! :D

Bizim burdaki Türkleri anlamak güç adamlar dünya Kupası'nda Fransa yı destekliyorum diye gülüyorlar Turkiye olsa destekleriz ama yok ne yapalim gidip hollanda brezilya formaları giyiyorlar.

Sorsan o formaları hangi ülke sayesinde çalışıp alıyorsun aileni evini hangi hangi ulke veriyor desen fransa derler sonra gidip elalemi desteklerler bizim Türkler cins insan.

olayin asli sudur,hangi ulkede olursan ekmek yedigin yerde karsiligini vereceksin.calisarak vereceksin,insan gibi hareket ederek vereceksin,iyi niyeti suistimal etmeden vereceksin bunun gibi bir cok ornek sayabilirim.bunlari yaparkende kimse insani turklugunden veye dininden koparamaz.insan olmanin geregidir kazandigin paranin hakkini vermek sahtekar olmamak hirsiz olmamak.biz bunu basarmaliyiz

olayin asli sudur,hangi ulkede olursan ekmek yedigin yerde karsiligini vereceksin.calisarak vereceksin,insan gibi hareket ederek vereceksin,iyi niyeti suistimal etmeden vereceksin bunun gibi bir cok ornek sayabilirim.bunlari yaparkende kimse insani turklugunden veye dininden koparamaz.insan olmanin geregidir kazandigin paranin hakkini vermek sahtekar olmamak hirsiz olmamak.biz bunu basarmaliyiz

Onu sen gelde burdaki Türk Cezayir tunus ermeni rumen arkadaşlarımıza anlat adamların pis işten ottan eroinden kacakciliktan dolandiriciliktan başları kalkmiyor sonra diyorlar bu ülkede neden yabancı düşmanlığı artıyor. Yemin ediyorum bu ülkede yaptıklarıyi şeyin yarısını türkiyede yabancı bir kesim yapsa Türkiyede benzin döküp yakarlar bu insanları ve yakmaklada haklılar nerde kro okumamış dağdan inme deynegi bırakıp cobanliktan cikip bura gelme çoğu.Ben bu Fransızların sabirina hayranım.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Neymar messinin istatistiklerini dusurecektie muhtemelen

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

olabilir ama ibrahimoviç varkende baya atiyordu. o adam rekor kirmak için gelmiş dünyaya. 2 si fena olucak ama. hiç istemem bunlari grubumuzda.

günün...yok yilin...yok yine olmadi..insanlik tarihinin en bomba mesajini attin vallahi :D

ancak kendime gele bildim yada kafraya bildim mesajini. rüyami gercekmi diye tam cözememisdim acikcasi...

ya messiyi sevmiyorum söyleyseydin bari be kades.. bu cekilde biraz yani...:D

: futbolcu olarak beğenmediğm için sevmiyorum kişisel olarak bir sorunum yok :D

Onu sen gelde burdaki Türk Cezayir tunus ermeni rumen arkadaşlarımıza anlat adamların pis işten ottan eroinden kacakciliktan dolandiriciliktan başları kalkmiyor sonra diyorlar bu ülkede neden yabancı düşmanlığı artıyor. Yemin ediyorum bu ülkede yaptıklarıyi şeyin yarısını türkiyede yabancı bir kesim yapsa Türkiyede benzin döküp yakarlar bu insanları ve yakmaklada haklılar nerde kro okumamış dağdan inme deynegi bırakıp cobanliktan cikip bura gelme çoğu.Ben bu Fransızların sabirina hayranım.

annen fransiz asilliymiş. senin fransayi tutman gayet normal. gerçi olmasada tutabilirisin. senin tercihin:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt