Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer namına yeterince geç kaldık.Bilhassa şu saçma karardan sonra ne yapıp,edip İnler alınmalı.

aynı seyi diyoruz zaten .düzenlide oynasa ,hazırlık macları ,hatta playoff yeniden gelse ,uefada finale ,türkiye kupasında finale cıksalar yine yapmaz o katkıyı D:

en iyi senesi bu seneydi, 3 gol 5 asist yapmis. :asd:

aynen. sneijderi takip edenler bilir senede 40 mac oynansa sneijder 25sinde oynar 3 güne maç kaldıramaz her hafta fiziki ve kronik durumundan dolayı. o arada amrabatmı oynar ermanmı bilinmez. eboue sabri olur riera hakan değişip durur ama kalede muslera değişmezki ligde saçma puan kayıpları yaşayabiliriz kale en önemlisi

yedek kaleci yokki zaten her mac banko iki tane yersin kaleye aykut,ufuk veya eray'i koyarsan.

Sanki yabancilari komple yasakladilar, bizde Drogba ve Sneijder´i kaybetmisiz gibi konusuyorsunuz acikcasi. Abartmayin o kadar.

Muslera Eboue Chedjou Sneijder Drogba (Orta saha, sol bek)´li Galatasaray, Avrupa´da kimseden cekinmez, herkese meydan okur.

Türkiye´yi de biz degil Fenerbahce düsünsün. Yabancilara mahkum olan takim onlar, biz degil. Gol kralimiz da Türk, asist kralimiz da Türk

Birsey olmaz merak etme. Gecen sene hem tecrübe kazandik hemde korkmamamiz gerektigini ögrendik.

Ilk Real Madrid macinda korktuk, cezayi cektik. Ikinci macta paramparca ettik adamlari. Schalke´yi ilk yari rezil rüsva ettik.

Bizim takimin kalitesi asla kücümsenmemeli. Bu karar da o kadar abartilmamali. Gücümüzden birsey kaybetmeyiz, herkese de meydan okuruz bu kadroyla

Bende öyle düşünüyorum ama daha ileriye gideceğimizi gördükleri için şerefsizlerin önümüzü kesmelerine tahammül edemiyorum.:mad:

Melo almayız artık sadece ardayı alalım yeter bu lige fazlayız zaten.Ligin değerini yükselmeye gerek yok.Ardasız ligte birinci oluruz zaten.Arda gelirse avrupada da ekstra şeyler için.avrupa seviyesinde tutmak için.

Artık susmak yok, hakkımızı aramalıyız

yürüyüş kararı bekliyorum Ultra Aslan'dan

ve o şerefsiz tüpçü istifa edene kadar da devam etmeliyiz

yürüyüşe falan gerek yok bu kararın böyle verilecegi belliydi . ne zaman bizim lehimize karar vermiş tff. yönetim yanlıs yapıyor gecen seneden alınmıs karar bu tffye basvuru yerine ocak ayında adalet divanına basvuru yapılsaydı ab statüsü için şimdiye karar cıkmıstı. bu kararı vermek cok zor iş değil adalet divanı için çünkü daha önce alınmıs örnek kararlar var . ( nihat,rüştü vb )

düşünün şöyle birşeyde var bence yönetime laf atmak aptallık.alsaydık bu karar açıklanmadan sol bek nani veya farfan gidecek oyunlarımızı göndermek için büyük tazminatlar ödeyebilirdik kulüplere 2 milyona satacaksak 500 bin euroya satardık mecburiyetten. Bence yönetim başarısıdır bir anlamda

6 yabancı hakkın var

Bizde Drogba var onlar düsünsün :cool:

Ya arkadaş hani açıklama olacaktı.

Unutun abi AB için AİHM'e gitmemize izin vermezler.

nasil izin vermezler ?! ne yapacakalrmis gidersek ?! Galatasaray rte mte dinlemez hele hele hak konusu varsa ortada hiiic dinlemez. Galatasaray bu ülkenin basbakninda da büyükdür bunuda yazin bir kenara. onun diktatörlügü sökmez bize..

Transfer Nöbeti

Tahminimce en yakın zamanda İnler açıklanır

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

nasil izin vermezler ?! ne yapacakalrmis gidersek ?! Galatasaray rte mte dinlemez hele hele hak konusu varsa ortada hiiic dinlemez. Galatasaray bu ülkenin basbakninda da büyükdür bunuda yazin bir kenara. onun diktatörlügü sökmez bize..

Ne yapacaksın devletle mi uğraşacağız unutun bu işleri ben söyleyeyim ülke menfaatleri sokarlar araya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt