Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer namına yeterince geç kaldık.Bilhassa şu saçma karardan sonra ne yapıp,edip İnler alınmalı.

transferde beklememizin ne kadar doğru olduğunu görmüş olduğumuzu düşünüyorum. Bi an önce bitmeli, böyle istenir her zaman tabi ama durum farklı. Ne olacaktı mesela şuan Carlinhos, Melo, Nani vs bitmiş olsa. sıkıntı.

Bana göre bu kararlardan sonra Melo şart oğlu şart.

Takımın iskeletini bozmak çok saçma İnler gelse bile aynı performansı veremeyeceği kesin.(adaptasyon süreci falan filan uzun sürer)

Melo'dan daha iyi yabancı alamayacağımıza göre Melo şart!

Bu durumda solbekten feragat ediyoruz ama zaten rahat bi 10 yıldır solbekimiz yok.

Fazla birşey kaybetmeyiz.

Allah'in demiröreni ab ülkesi degilmisiz. ulan avrupa kupalarina katiliyoruz, asya sampiyonlar ligine katilmamiz lazim kendisine göre. fener istemiyor diyemiyorda ab ülkesi degil diyor. Allah akil fikir versin.

Adamdaki fesatliga bak + 2 bile yapmiyorlar gicikligina ...

15 dk sonra acıklama olacak diyen kımdı

transferde beklememizin ne kadar doğru olduğunu görmüş olduğumuzu düşünüyorum. Bi an önce bitmeli, böyle istenir her zaman tabi ama durum farklı. Ne olacaktı mesela şuan Carlinhos, Melo, Nani vs bitmiş olsa. sıkıntı.

Bitirilmesinden kastım yerlilerdi.Frei,İnler v.s.

Bekar yabancı oyuncu alıp Türk kızlarıyla evlendirip Türk vatandaşlığına geçiremezmiyiz.

Gerçi bizim Frida Kahlo larla kim evlenir:o

AW: Transfer Nöbeti

Engin+Erman bol bol oynicaklar

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

ab üyesi olup olmamak önemli değil türkiye de yapılan anlaşmalara dahil.

dedigin gibi. ya akil mantik var. nihat yoksa nasil bir türk vatandasi olarak AIHM basvurup kazana bilirdi. zamaninda anlasma yapilmisd. biz zaten avrupa ile baglantimiz olmasaydi degil uefa turnufalarinda asia tunfularinda oynardik mesela yani. 2000 yilinda kurulun AB ülkeleri biraz farkli konu ki bu kurulusa bir cok avrupada olan ülkeler daha dahil degildir. iswicre gibi mesela galiba yanlis bilmiyorsam

Bana göre bu kararlardan sonra Melo şart oğlu şart.

Takımın iskeletini bozmak çok saçma İnler gelse bile aynı performansı veremeyeceği kesin.(adaptasyon süreci falan filan uzun sürer)

Melo'dan daha iyi yabancı alamayacağımıza göre Melo şart!

Fazla birşey kaybetmeyiz.

---muslera---

--chedjou----

selcuk---melo

--drogba-----

bu bozulmadan diğer oyuncular eklensin sıkıntı olmaz ligde ....

Bu durumda solbekten feragat ediyoruz ama zaten rahat bi 10 yıldır solbekimiz yok.

Bu süreç hakkında da görüşünü açıklayan Avukat Kemal Özdemir, "Türkiye’de hiçbir yargı yolu kalmayan Galatasaray konuyu AB'ye taşıyacak ve Nihat Kahveci kararının mütekabiliyet (karşılıklılık) esası uyarınca Türkiye’de de uygulanmasını isteyecektir. AB, Nihat Kahveci kararında dikkate aldığı Türkiye ve AB arasındaki antlaşmaları da dikkate alıp Türkiye’de de AB vatandaşı futbolcuların yerli statüsünde sayılmalarına karar verebilir. Daha önce AB yargı kurumlarının buna benzer çok sayıda emsal kararının olması ve bir bireyin çalışma haklarının elinden alınmasını esas alarak AİHM'nin Galatasaray ya da başvuru yapacak diğer kulüplerin lehine karar vermesi yüksek ihtimal" ifadelerini kullandı

ne kadar sürede verilebilir bu karar?

ozaman nihat turk vatandasi olarak ab statusunde nasil oynadi ispanyada iyi dusun bakalim

yanılabilir de olabilirim ancak ben de varsayımda bulunuyorum. avrupa'da bu "kural" mevcut, biz de kural yok. biz elimizdeki yabancılar ab üyesi değil demiyoruz. ab üyesi olsa da yerli statüsünde oynayamaz diyoruz. Nihat mahkeme yoluyla ben ab üyesi olduğunu kabul ettirdi nitekim Türkiye ile Ab arasında bazı anlaşmalar var. Ancak "tam" üye olmadığımız için "yaptırım" hakkı yok. ben bundan bahsediyorum sadece. Ancak Uefa öneride bulunabilir pek tabi.

Bu karar eninde sonunda degisir, biz hedefimizden sasmayiz. Biz yedeklerde zaten genelde Türkleri kullaniyorduk Amrabat disinda.

Sneijder cikiyordu Emre giriyordu, Umut giriyordu, Sabri giriyordu vs. Simdi Kazim, Engin, Erman gibi futbolcular da var. Onlar düsünsün.

Asil onlar kimi yollayacak? Alper´e güvenip Baroni´yi, Meireles´i mi yollayacaklar? Güc mü kazanacaklar sanki? :) Hala Cardozo diyorlar bide :) Sow´u mu yollayacaklar? :)

hepsi azizin uşakları.. aziz de gidecek bunlarda gidecek. Türk futbolu nefes alacak...

yanılabilir de olabilirim ancak ben de varsayımda bulunuyorum. avrupa'da bu "kural" mevcut, biz de kural yok. biz elimizdeki yabancılar ab üyesi değil demiyoruz. ab üyesi olsa da yerli statüsünde oynayamaz diyoruz. Nihat mahkeme yoluyla ben ab üyesi olduğunu kabul ettirdi nitekim Türkiye ile Ab arasında bazı anlaşmalar var. Ancak "tam" üye olmadığımız için "yaptırım" hakkı yok. ben bundan bahsediyorum sadece. Ancak Uefa öneride bulunabilir pek tabi.
eksik bildin var,iyi arastirmani tavsiye ediyorum

Ne yapacaksın devletle mi uğraşacağız unutun bu işleri ben söyleyeyim ülke menfaatleri sokarlar araya.

ne ugrasmaszi yahu. ugrasan kim. takmaszin bukadar basit. zorlami engeleyecekler hakimizi ariyoruz diye. muz cumhuriyetimiyz be . hic bir cacik yapamazlar. rica ederler baska bir seyde yapamazlar. dinlemeszek ne olur yani. ?! bir sey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt