Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetim drogbayla sneijder'i almasa inanılmaz küfürler yerdi forumda çok net her transfer sezonu aynı ızdırabı yaşıyoruz :p:mad:

transfer istiyorum beyler duyum ok mu meloyu aliriz insallah bi de yanlislikla brumayi alsak cosariz

Bi Oyun oyniyalim. (lets play a game...)

Photoshop mu, orjinal mi ?

293465.jpg

O gün çok güldük ama shop !

shop degil, gercek :D

[GG]Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miroslav Stoch, Instagram'da barbekü yaparkenki ilginç bir fotoğrafını paylaştı.

Sacha Baron Cohen'in ilk kez "Da Ali G Show" adlı programında tanıttığı kurgusal bir Kazak gazeteci ve televizyon muhabiri olanBorat Sagdiyev'e de gönderme yapan oyuncu fotoğrafın altında paylaştığı mesajında "Benim ikinci adım Borat. Eğer açsanız beni aramnız yeter. Ben size yemek yaparım. Barbekü en iyisidir." ifadelerini kullandı.
[/GG]

Ne yani adam kendi fotosuna yaomış olamaz mı :) ama şaşırırmıyım asla :D

[GG]Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miroslav Stoch, Instagram'da barbekü yaparkenki ilginç bir fotoğrafını paylaştı.

Sacha Baron Cohen'in ilk kez "Da Ali G Show" adlı programında tanıttığı kurgusal bir Kazak gazeteci ve televizyon muhabiri olanBorat Sagdiyev'e de gönderme yapan oyuncu fotoğrafın altında paylaştığı mesajında "Benim ikinci adım Borat. Eğer açsanız beni aramnız yeter. Ben size yemek yaparım. Barbekü en iyisidir." ifadelerini kullandı.
[/GG]

sol beke hasan ali kaldırım gelsin kaç paradır şu hasan ali kaldırım? :) adamlar zaten kadlec'i aldı yedek oturcağına bize gelsin hz.isa suratlım :o

Wellington bitmis. Hayirli olsun.

[GG]Alinan bilgilere göre...

2mil€ kiralik bedel (3, den 2'ye indirildi...)

Alma Opsyonu 9 (11'den 9a cekildi)

Yillik maas 1,8Mil€ ( 1,5'dan 1,8 cekildi...)

büyük ihtimal ile Lig Sampiyonlugu/CL bonuslar olacak, bunlar 3 kulübe de gidecek.

[/GG]

..son dak. pürüz cikmaz ise, veya Melo 'ya yönlendirme olmaz ise (Melo maasinda zam istedi) bu Is Olacak.

Alinan bilgilere göre...

Yillik maas 1,8Mil€ ( 1,5'dan 1,8 cekildi...)

büyük ihtimal ile Lig Sampiyonlugu/CL bonuslar olacak, bunlar 3 kulübe de gidecek.

Kaynak:confused::confused::confused::confused:

[GG]Alinan bilgilere göre...

Yillik maas 1,8Mil€ ( 1,5'dan 1,8 cekildi...)[/GG]

..son dak. pürüz cikmaz ise, veya Melo 'ya yönlendirme olmaz ise (Melo maasinda zam istedi) bu Is Olacak.

Kaynakkkk ?!?!?!?

[/GG]

Gizli içeriğin boldlanan kısmına istinaden:

Aşk Beklemez (Nazan Öncel) - YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt