Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar biz serdar taşçıyı neden düşünmüyoruz. seneye kontratı bitiyor. uygun fiyata alabiliriz. serdar aziz için bile dünya para istiyorlar.

olurmu yahu ligimizi bilen serdar aziz var mis gibi hem yasida uygun 5 milyon verip alalim, hem bursa ile aramizdan su sizmaz

Re: Transfer Nöbeti

Riera,Amrabat, Culio,Elmander hemen yollanmalı.

Eren derdiyok, Kadir Bekmezci,Kerim Frei,Tosiç artı Melo yada Wellington artık hangisi gelirse alınmalı.

Sercan, Eren, Kazım kalırsa necati veya umuta gerek yok bunlar forvet olarak yeterli olur kadroyu sisirmenin anlami yok . Tosiç hem yetenekli istikrarlı oyuncu yedek kalmayida reddetmez artı düşük maaşa oynar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu sene Ermandan patlama bekliyorum.

Hamitin düzeleceğini ve Kazımın fayda sağlayacağını düşünüyorum.

1 senedir format atmıyordum daha da atmayabilirdim bir sıkıntı yoktu pcde. can sıkıntısından 2 gündür 4 kere format attım ama bugune kadar İzmir de yaşamama rağmen sıcaklıkla ilgili pc konusunda bir sıkıntım olmadı eski kasa olmasına rağmen

Sistem sorunlarını kısa yoldan image programları ile kolayca çözmek mümkün.. :yenieek:

Bu tavsiyeyi yabana atma..:cool::cool::cool::cool::cool:

Çorum Belediyespor'dan Beşiktaş'a hazırlık maçı daveti geldi.

olurmu yahu ligimizi bilen serdar aziz var mis gibi hem yasida uygun 5 milyon verip alalim, hem bursa ile aramizdan su sizmaz

kesinlikle transfer politikamız diye bir şey yok bizim kulüpte. yerli oyuncuya para vermemek için elimizden geleni yapıyoruz. para verincede yiğit gibilerine 3 milyon euro bayılıyoruz. 1 yada 2 kaliteli yerli alabilseydik fener baştan karşı çıkacaktı.

ayrıca geçen sene atletico madrid ardayı satacaktı bize tekrar ama başkan fiyatı pahalı buldu. şimdi aynı fiyattan verseler kesin alırız. ama iş işten geçti. amrabat riera kazıklarıyla ardadan gelen parada fazla faydalı olmadı.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Riera,Amrabat, Culio,Elmander hemen yollanmalı.

Eren derdiyok, Kadir Bekmezci,Kerim Frei,Tosiç artı Melo yada Wellington artık hangisi gelirse alınmalı.

Sercan, Eren, Kazım kalırsa necati veya umuta gerek yok bunlar forvet olarak yeterli olur kadroyu sisirmenin anlami yok . Tosiç hem yetenekli istikrarlı oyuncu yedek kalmayida reddetmez artı düşük maaşa oynar.

Tosiç 5m den açarlar. Bekmezci fm deki kadar iyi değil gerçekte. Sercan Eren Kazım Burak Drogba 5 forvet fazla olur. 3 tane yeterli şu sıkışıklıkta.

BOfmRbKCIAA2oCo.jpg:large

aynı şekilde geçen sene adamlar mehmet topalı valenciadan çok uygun fiyata aldılar. bu ve bunu gibi hatalar yapmaya devam ediyoruz. ya geçen sene burak yılmazı almasaydık şimdiki halimiz daha kotu olurdu.

Re: Transfer Nöbeti

Tosiç 5m den açarlar. Bekmezci fm deki kadar iyi değil gerçekte. Sercan Eren Kazım Burak Drogba 5 forvet fazla olur. 3 tane yeterli şu sıkışıklıkta.

Fm en son manager 03/04 oynamistim ben gerçek izlediğim Kadirden bahsediyorum güzel hoşuma gidiyor oyunu bilegine çok hakim. :)

Tosiç çok güzel olurdu ama cavcav verirmi işte.

aynı şekilde geçen sene adamlar mehmet topalı valenciadan çok uygun fiyata aldılar. bu ve bunu gibi hatalar yapmaya devam ediyoruz. ya geçen sene burak yılmazı almasaydık şimdiki halimiz daha kotu olurdu.

mehmet topal'ın maliyeti fenere kol gibi girdi daha ne uygun fiyatı:D

1 senedir format atmıyordum daha da atmayabilirdim bir sıkıntı yoktu pcde. can sıkıntısından 2 gündür 4 kere format attım ama bugune kadar İzmir de yaşamama rağmen sıcaklıkla ilgili pc konusunda bir sıkıntım olmadı eski kasa olmasına rağmen

Ayrıca açıklamanın tamamından çıkan sonuç:

Evinizi hergün temizlemeye üşenmeden devam ediyorsunuz ama; evinizi pisleten kaynağın önünün kapatmak yoluyla bu temizlik süresini bir haftaya çıkarmak aklınızdan geçmiyor yani..:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt