Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
O ZAT kesin..:yenieek:
Febeşler fazla sürmez..
Kim bitmiş...?![]()
Febeşler fazla sürmez..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bitmiş...?![]()
arkadaşlar biz serdar taşçıyı neden düşünmüyoruz. seneye kontratı bitiyor. uygun fiyata alabiliriz. serdar aziz için bile dünya para istiyorlar.
Febeşler fazla sürmez..![]()
1 senedir format atmıyordum daha da atmayabilirdim bir sıkıntı yoktu pcde. can sıkıntısından 2 gündür 4 kere format attım ama bugune kadar İzmir de yaşamama rağmen sıcaklıkla ilgili pc konusunda bir sıkıntım olmadı eski kasa olmasına rağmen
olurmu yahu ligimizi bilen serdar aziz var mis gibi hem yasida uygun 5 milyon verip alalim, hem bursa ile aramizdan su sizmaz
Riera,Amrabat, Culio,Elmander hemen yollanmalı.
Eren derdiyok, Kadir Bekmezci,Kerim Frei,Tosiç artı Melo yada Wellington artık hangisi gelirse alınmalı.
Sercan, Eren, Kazım kalırsa necati veya umuta gerek yok bunlar forvet olarak yeterli olur kadroyu sisirmenin anlami yok . Tosiç hem yetenekli istikrarlı oyuncu yedek kalmayida reddetmez artı düşük maaşa oynar.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
kadir bekmezci kim la
Yerli Xavi sivastaki Belçika alt yapısı yedek olarak bence iyi olur kontratida bitmiş.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
olurmu yahu ligimizi bilen serdar aziz var mis gibi hem yasida uygun 5 milyon verip alalim, hem bursa ile aramizdan su sizmaz
Tosiç 5m den açarlar. Bekmezci fm deki kadar iyi değil gerçekte. Sercan Eren Kazım Burak Drogba 5 forvet fazla olur. 3 tane yeterli şu sıkışıklıkta.
aynı şekilde geçen sene adamlar mehmet topalı valenciadan çok uygun fiyata aldılar. bu ve bunu gibi hatalar yapmaya devam ediyoruz. ya geçen sene burak yılmazı almasaydık şimdiki halimiz daha kotu olurdu.
1 senedir format atmıyordum daha da atmayabilirdim bir sıkıntı yoktu pcde. can sıkıntısından 2 gündür 4 kere format attım ama bugune kadar İzmir de yaşamama rağmen sıcaklıkla ilgili pc konusunda bir sıkıntım olmadı eski kasa olmasına rağmen
mehmet topal'ın maliyeti fenere kol gibi girdi daha ne uygun fiyatı![]()
4.5 milyon euro bonservis. iç piyasaya göre bence uygun unutmayalım yabancı sınırlaması var. ayrıca biz yektaya 5 milyon vermiştik.