Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Önder özen iyi iş çıkarttı bjk de . Gökhan Töre Tolga iyi transferler

Neyi bekliyorlar hala anlamadim umutun bonservisi 3 m € ken 1 m € almaya calisiyor biktim cingene pazarligindan bide 1.5 senedir sol bek carlinhposu ugrasıyorsun baska adam mi yok büttner tremoulanos clichy birsuru sol bek adamlar var..

Belki yönetim değişikliği bizim transferleri olumsuz etkilemis olabilir.Sol bek bence alınmıcak hele ki 6+0+4 kararından sonra hiç alınmaz.Riera yıllık 3 alıyor,gitmez.

Bjk nin aldığı Pedro franco iyi defans mıdır izleyen var mı

SPORX

Üç büyüklerin başı dertte!

Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 şeklinde aldığı yabancı kontenjanı kararı Fenerbahçe ile G.Saray'ın başını ağrıtacak. 11 yabancısına yıllık 23 milyon 150 bin euro ödeyen Fenerbahçe kadrosunu boşaltmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer de düşünüldüğünde Yobo, Krasic, Stoch, Cristian gibi isimlerin gönderilmesi söz konusu olacak.

Sarı-kırmızılıların transfer planları da alt üst olurken, 21 milyon 400 bin euroluk tabloda en zayıf halka Culio olacak. Culio'nun gönderilmesi durumunda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılacak sarı-kırmızılılıların, böylece önlibero için Wellington ya da Melo'yu transfer etmesi bekleniyor. Ayrıca Sneijder, Riera ve Ambrabat'ın da kiralanması gündeme gelebilir. Beşiktaş ise 7 yabancı dışında transferini düşündüğü isimler konusunda frene basacak.

DİVANA BAŞVURU

TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.

Haberi yazan ne içmiş acaba :trollface::trollface:

[h=5]SPORX

[/h][h=5]Üç büyüklerin başı dertte!

Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 şeklinde aldığı yabancı kontenjanı kararı Fenerbahçe ile G.Saray'ın başını ağrıtacak. 11 yabancısına yıllık 23 milyon 150 bin euro ödeyen Fenerbahçe kadrosunu boşaltmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer de düşünüldüğünde Yobo, Krasic, Stoch, Cristian gibi isimlerin gönderilmesi söz konusu olacak.

Sarı-kırmızılıların transfer planları da alt üst olurken, 21 milyon 400 bin euroluk tabloda en zayıf halka Culio olacak. Culio'nun gönderilmesi durumunda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılacak sarı-kırmızılılıların, böylece önlibero için Wellington ya da Melo'yu transfer etmesi bekleniyor. Ayrıca Sneijder, Riera ve Ambrabat'ın da kiralanması gündeme gelebilir. Beşiktaş ise 7 yabancı dışında transferini düşündüğü isimler konusunda frene basacak.

DİVANA BAŞVURU

TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.
[/h]

Sorun zaten AIHM'ye başvurmak değil zaten büyük ihtimal kazanırız da AIHM kararını ne zaman açıklar orasını bilmiyorum.

Para yok diyemezler :).Bende neyi bekliyorlar anlamadım hala yabancı sınırlamasının kalkacagını mı umuyorlar neyi bekliyorlar cözemedim,cözen var mı? :confused:

işte ben buna çok gıcık oluyorum. kalkmasına çok güveniyorlarsa yabancı alsınlar şimdiden yok güvenmiyorlar yerliyi alsınlar ama bir şekilde bir şey yapsınlar. yönetim öylece duruyor. sezon açılalı 1 hafta olacak. ünal başkan'dan beklenmeyen hareketler bunlar. bir sol bek ve ön libero alsa yedek transferler sonra da olur. 5 eylüle kadar yolu var ama ilk 11i tamamlayalım artık yeter ya.

Helal olsun bjk'ye Tüpçüye güvenip bizde çalışsaydık olurdu bişeyler ama tüpçüye güvenen bu hale düşer işte

Vay arkadaş.Bu bjk "feda,paramız yok,borcumuz var" gibi laflarla milleti kendine acındırdı.Şimdi topluyor yerlileri ucuza.Tolga'yı 2.75'e nasıl alırlar (6+0+4'ten sonra bide) hala anlayamıyorum?

SPORX

DİVANA BAŞVURU

sneijder :lol:

15 milyonluk bütçeyle bu dar zamanda bjknin yaptığı transferlere bakın, daha umut için 500 bin euronun pazarlığını yapan,en azından kerim'i okay'ı almayan yönetime bakın.. yabancı işi fasa fiso. iş yok bu sene

işte ben buna çok gıcık oluyorum. kalkmasına çok güveniyorlarsa yabancı alsınlar şimdiden yok güvenmiyorlar yerliyi alsınlar ama bir şekilde bir şey yapsınlar. yönetim öylece duruyor. sezon açılalı 1 hafta olacak. ünal başkan'dan beklenmeyen hareketler bunlar. bir sol bek ve ön libero alsa yedek transferler sonra da olur. 5 eylüle kadar yolu var ama ilk 11i tamamlayalım artık yeter ya.

Aynen bende öyle düşünüyorum ilk 11 daha kurulmadı,ilk 11'i kursak rotasyona girecek oyuncuları bir şekilde buluruz.Ama bizim hala 11 belirsiz.Ünal Aysal "taraftar ne isterse o olacak" dedi ama hala bekliyoruz ne transferde bir gelişme var,ne yabancı sınırlamasını kaldırtabildi,ne de tüpcüyü koltugundan indirmek için bir şey yaptı.

selam transfer taraftarı geldi yok mu transfer falan yoksa çıkıyım hany

SPORX

DİVANA BAŞVURU

Haberi yazan eter,meter,tiner ve bilimum kimyasal çekmiş :o

Gökhanİnler,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Mehmet Ekici,Nuri Sahin bir sürü Türk orta saha var al işte 2 tanesini bir de yabancı sol bek sonra arkana yaslan izle

Arda Turan - Gökhan İnler - Kerim Frei

hadi be Ünal Başkan al şu üçünü artık...

Aynen bende öyle düşünüyorum ilk 11 daha kurulmadı,ilk 11'i kursak rotasyona girecek oyuncuları bir şekilde buluruz.Ama bizim hala 11 belirsiz.Ünal Aysal "taraftar ne isterse o olacak" dedi ama hala bekliyoruz ne transferde bir gelişme var,ne yabancı sınırlamasını kaldırtabildi,ne de tüpcüyü koltugundan indirmek için bir şey yaptı.

yönetim şuanda uyuyor gibi gözüküyor ve neden bu tavra girildi anlayabilmiş değilim. kombineler bitti şl gelirini tek başımıza alacağımız gün gibi belli. fb bile katılsa ön elemeyi geçemez. storeun maşallahı var. 2 sezondur şampiyonuz daha ne olacak. yönetimin acil silkelenmesi lazım. seçim dediler tamam dedik ama artık bahaneleri kalmadı.

hala ilk 11 olarak en güclü biziz ama yedekte oturacak oyuncular icin aynisini söyliyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt