Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi bekliyorlar hala anlamadim umutun bonservisi 3 m € ken 1 m € almaya calisiyor biktim cingene pazarligindan bide 1.5 senedir sol bek carlinhposu ugrasıyorsun baska adam mi yok büttner tremoulanos clichy birsuru sol bek adamlar var..
SPORX
Üç büyüklerin başı dertte!
Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 şeklinde aldığı yabancı kontenjanı kararı Fenerbahçe ile G.Saray'ın başını ağrıtacak. 11 yabancısına yıllık 23 milyon 150 bin euro ödeyen Fenerbahçe kadrosunu boşaltmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer de düşünüldüğünde Yobo, Krasic, Stoch, Cristian gibi isimlerin gönderilmesi söz konusu olacak.
Sarı-kırmızılıların transfer planları da alt üst olurken, 21 milyon 400 bin euroluk tabloda en zayıf halka Culio olacak. Culio'nun gönderilmesi durumunda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılacak sarı-kırmızılılıların, böylece önlibero için Wellington ya da Melo'yu transfer etmesi bekleniyor. Ayrıca Sneijder, Riera ve Ambrabat'ın da kiralanması gündeme gelebilir. Beşiktaş ise 7 yabancı dışında transferini düşündüğü isimler konusunda frene basacak.
DİVANA BAŞVURU
TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.
[h=5]SPORX
[/h][h=5]Üç büyüklerin başı dertte!
Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 şeklinde aldığı yabancı kontenjanı kararı Fenerbahçe ile G.Saray'ın başını ağrıtacak. 11 yabancısına yıllık 23 milyon 150 bin euro ödeyen Fenerbahçe kadrosunu boşaltmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer de düşünüldüğünde Yobo, Krasic, Stoch, Cristian gibi isimlerin gönderilmesi söz konusu olacak.
Sarı-kırmızılıların transfer planları da alt üst olurken, 21 milyon 400 bin euroluk tabloda en zayıf halka Culio olacak. Culio'nun gönderilmesi durumunda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılacak sarı-kırmızılılıların, böylece önlibero için Wellington ya da Melo'yu transfer etmesi bekleniyor. Ayrıca Sneijder, Riera ve Ambrabat'ın da kiralanması gündeme gelebilir. Beşiktaş ise 7 yabancı dışında transferini düşündüğü isimler konusunda frene basacak.
DİVANA BAŞVURU
TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.[/h]
Para yok diyemezler.Bende neyi bekliyorlar anlamadım hala yabancı sınırlamasının kalkacagını mı umuyorlar neyi bekliyorlar cözemedim,cözen var mı? :confused:
SPORX
DİVANA BAŞVURU
TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.
işte ben buna çok gıcık oluyorum. kalkmasına çok güveniyorlarsa yabancı alsınlar şimdiden yok güvenmiyorlar yerliyi alsınlar ama bir şekilde bir şey yapsınlar. yönetim öylece duruyor. sezon açılalı 1 hafta olacak. ünal başkan'dan beklenmeyen hareketler bunlar. bir sol bek ve ön libero alsa yedek transferler sonra da olur. 5 eylüle kadar yolu var ama ilk 11i tamamlayalım artık yeter ya.
SPORX
DİVANA BAŞVURU
Aynen bende öyle düşünüyorum ilk 11 daha kurulmadı,ilk 11'i kursak rotasyona girecek oyuncuları bir şekilde buluruz.Ama bizim hala 11 belirsiz.Ünal Aysal "taraftar ne isterse o olacak" dedi ama hala bekliyoruz ne transferde bir gelişme var,ne yabancı sınırlamasını kaldırtabildi,ne de tüpcüyü koltugundan indirmek için bir şey yaptı.