Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne demek istemiş olabilir acaba.

ben artik Tanriya güveniyorum demis isde. wellingtoon haberleri cikdindan hemen sonra. bide bakdim haluk yüreklinin mesajini yayinlamis alt kisminda. yani wellingtoon haberi dogru gibi ve bye bye melo

Ynt: Transfer Nöbeti

Her kes isim istiyor arkadaş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şampiyonlar ligine adım attığımız gibi 25 milyon alacağız .(geçen yıl kazandığımızı sanmıyorum ). 2.5 milyon için Naniyi 1 milyon için Meloyu kaçırıyoruz bir yönetim bu kadar cimri olmaz biraz Beşiktaşı Kasımpaşayı görün..

şampiyon olduk bu sene sağlam transferler yaparız dedik ses seda yok 3 tane adam akıllı transfer yapsak (inler melo nani gibi) önümüzdeki üç yılı belkide garanti altına alacağız ama üç beş kuruşun hesabındayız

6 yabancı olacak sahada kimi göndercen tribüne.napoliden oyuncu almak kolay değil 14 milyona aldılar adamlar

ben artik Tanriya güveniyorum demis isde. wellingtoon haberleri cikdindan hemen sonra. bide bakdim haluk yüreklinin mesajini yayinlamis alt kisminda. yani wellingtoon haberi dogru gibi ve bye bye melo

Haluk Yüreklinin mesajını nerde yayınlamış göremedim ben.

Bi gerçek varki Melo nun futbolunun dışında sahadaki varlığı bile rakiplere karşı psikolojik üstünlük sağlıyordu bize.

buyur bir sey mi demisdiniz ?!

IN20_DROGBA_1119374f.jpg

Ynt: Transfer Nöbeti

Sevdigi kizin yuz vermedigi ergen oglanlar gibi adamin tvitlerinden pay mi biciyosunuz

Tapatalk 2

Transfer Nöbeti

wellingtonu alirsak melo defterini kapat sadak allahu azim

Ben tekrar tekrar anlamıyorum. Madem Wellingtonu alacaktın niye federasyonun kararını bekledin. Anlam veremediğim işler oluyor. Maliyetden kaçmak için bu adamı kiralamaya ihtiyacımız yokki. En azından 1 tane futbolcuya ciddi bonservis ödemedi yspıp alabilecek imkanımız var.

Fatih Orta Saha baska Forvet baska.. Melo ısıran tip.. Korkmadan urkmeden rakibe daldigi oluyor ve rakip siniyordu

Şampiyonlar ligine adım attığımız gibi 25 milyon alacağız .(geçen yıl kazandığımızı sanmıyorum ). 2.5 milyon için Naniyi 1 milyon için Meloyu kaçırıyoruz bir yönetim bu kadar cimri olmaz biraz Beşiktaşı Kasımpaşayı görün..

yuuhh be bjk kasımpaşa kim drogba iki takımada bedel.yönetime cimri demek siyaha beyaz demek gibi adamlar drogba sneijder muslera eboue gibi dünyaca ünlü yıldızları aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt