Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taraftarda doymuşluk var.. Bu sezon biz sampiyon olmayiz, zaten yaptirmazlarda..

Buraya yaziyorum..

Bunlar gecen sene olsaydi Melo'ya muthis destek cikardi taraftar ama kimse tinlamiyor..

Hersey gol ve asist degil.. Melo'nun kotu oynadigi maclar oldu hemfikirim ama bu sezon biz takim halinde iyi futbol oynamadik.. Rakiplerin berbatligi sayesinde sampiyon olduk..

Melo'yu arariz en cokta Unal Aysal

Bence Melo bizi arar.

Zaten kötü oynamamısın asıl sebepleri orta ikiliniin formsuzluğuydu. Melo sağolsun.

Hayir alamazsin, nedenleri cok basit. Bernard icin istenilen rakam en az 15 milyon ve biz bir kulüp olarak bu paralari veremeyiz bu bir gercek, borclu bir kulübüz baya borclu.

Bruma'yi isteyen bir cok kulüp daha vardir mutlaka ve böylece oyuncun tercihleri arasinda 1. Galatasarayin olmasi düsük ihtimal 2. ayni sekilde az parayi birakmazlar.

veremeyız dıye bıse yok bal gıbı verırız buna ınanmam ben mılyon tane cop adama mılyon eurolar harcarken borclu degılız forma gıymesı mumkun olmayan adamlara yıllık mılyon euroları bayılıyoruz ama bır swensea bır gladbah kadar olamayıp 10+ bonservıs odeyemıyoruz oyle mı? Bu ıslere ınanıyorsan bıse demıyorum ama bana cok farazı gelıyor. Kımse de ınandıramaz bana veremıyoruz gıbı bır lafı. Dunyada borcsuz klup mu var. Sadece ıstek olsun alırsın oynatırsın 5 oyuncudan 2 sı tutar o ıkısınınde parası o besının bes mıslı olur. Bu ısler boyledır. Yada bızım gıbı ve dıger Turk kluplerı gıbı mılletın oyuncularına su oyuncu ıstakaya cıksada alsak gozuyle bakar orta sınıf klup olmaktan kurtulamassın. Bu ısler vızyon plan ve ıstek ısı . Bızımkıler ne sıs yansın ne kebap havasında

Bi gerçek varki Melo nun futbolunun dışında sahadaki varlığı bile rakiplere karşı psikolojik üstünlük sağlıyordu bize.

eğer melo gidecekse oraya level atlatacak adam yiyecek bi oyuncu gerekir . melo gidecekse bas parayı al bastian schweinsteigeri burda kimsenin sesi çıkmaz melo niye gitti diye hatta sol bek falanda gerek kalmaz . umut+schweinsteiger gelsin başka transfer istemem ben bu sene ; ) ( schweinsteiger cok ust düzey bi ornek oldu ama kusura bakmasınlar melo gidiyorsa oraya hem onun kadar ii hemde sürekliliği olan başka isim gelmedi aklıma )

Taraftarda doymuşluk var.. Bu sezon biz sampiyon olmayiz, zaten yaptirmazlarda..

Buraya yaziyorum..

Bunlar gecen sene olsaydi Melo'ya muthis destek cikardi taraftar ama kimse tinlamiyor..

Hersey gol ve asist degil.. Melo'nun kotu oynadigi maclar oldu hemfikirim ama bu sezon biz takim halinde iyi futbol oynamadik.. Rakiplerin berbatligi sayesinde sampiyon olduk..

Aynen iste bende bundan korkiyorum

beyler Melo gitmemeli uyanin !!!

email vs ne varsa atak yaaaaaaaaaa yeter.

Risk alamayiz Wellington mellington... fener bjk ceza yedi lige kasicaklar ... 20 sampiyonlugu kesin almamiz lazim

drogba sneijder fln war eywallah tmm kadromuz yine saglamda... Melo bu parcada onemliydi be agalar

gitmesine izin vermiyelim:yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Buraya yaziyorum..

Bence Melo'nun geçen sene başındakı performansı etki etdi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yaw melonun yerine onun ayarinda adam bulabiliriz diyenleri anliyorumda bu meloya kafadan düsman olanlari anlamiyorum.melonun futbolunda hosunuza gitmeyen nedir cok merak ediyorum.idda ediyorum bu takima tarihinde gelmis yabanci on liberolar arasinda en iyisi melodur

Transfer Nöbeti

tamam bu konuda hak veriyorum da psycholik üstünlük saglayan adamdi dedigin icin ben de sana drogbayi gösterdim o konuda. umarim her sey hayirlisi ile olur ama wellington konusunda baya baya korkuyorum maalesef. umarim yanilirim. isirmiyor cünkü senin önem verdigin noktaya göre ki ligimizde isiran orta sahalar basari oluyor.

Krndine had bir stili vardır muhakkak, belkide daha başarılı olacaktır Meloya göre, bilemeyim. Ama diyorum ya tarz meselesi. Takımda nasıl oyuncular görmek istediğinle alakalı

belki bu yabanci kurali yuzunden grupta 3. olup , Avrupa liginde yeni bir zafer yasariz

Demiroren'in yaptigi her fitne fesat geri tepti cunku

twitterda acayip wellingtonla ilgili twitler atılıyor geldimi ne oldu?

Ynt: Transfer Nöbeti

eğer melo gidecekse oraya level atlatacak adam yiyecek bi oyuncu gerekir . melo gidecekse bas parayı al bastian schweinsteigeri burda kimsenin sesi çıkmaz melo niye gitti diye hatta sol bek falanda gerek kalmaz . umut+schweinsteiger gelsin başka transfer istemem ben bu sene ; ) ( schweinsteiger cok ust düzey bi ornek oldu ama kusura bakmasınlar melo gidiyorsa oraya hem onun kadar ii hemde sürekliliği olan başka isim gelmedi aklıma )

Alin bu arkadaşı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

foruma ne zaman girsem içim kararıyor pozitif olun biraz

daha fazlasini bekleme benden ..

Couv_Positif_605_606.png

Chedjou gelmeden önce, kesin Danny ile konusmusdur.

acaba danny olumlu referans verdi mi? Sonucda Chedjou Danny'nin yerini kapdi :SS:
gelirsen benim yedegim olursun demistir,oda icinde bu adamdan formayi almam 3 saatimi alir diye dusunmustur hemen kabul etmistir

Consumerism(Tüketicilik) kafa var cogunda. Melo 2 yil bizdeydi, ve "ve maximumu cikardik ondan".

Bi renkdas dedi gibi, bi "tokluk geldi"...ve Taraftar yeni "macera, yeni bi transfer istiyor"

bunlar kafamizi "döve döve" mediya dan ve toplumdan yerlesdirildi.

Al, kulan, At, yeni al

mevcut sey iyi olsa bile, yeni almanin keyfi baska olur :D

Rahat olun Meloyu da alırız

Halen neler olduğunu idrak etmekte zorlananlar var. :confused:

Melo adamsa ilk önce kendisinin anlaması gereken bir gerçek var artık:

CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI VE HIZLI YOL ALMAK İÇİN; KİMSENİN NAZIYLA CİLVESİYLE KAYBEDECEK KADAR BOL ZAMANIMIZ YOK.

Bunu O ZAT + YD bile anladı, neler yapıyolar engellemek için..

Biz daha halen melo gibi bir istikrarsızın arkasından ağlamakla meşgulüz. Nedenmiş efendim; her maç ellerini kaldırıp seyirciye '' Hobaaaa '' dediği için.:mad:

bu well melodan çok daha hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt