Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

La olum kalması için sürekli bahane üretiliyor bu eleman için bu da yeni mi çıkti dedim. Ne anlamaz adamsın. :asd:

Tamamda kalması için bahaneye ihtiyaç yok. Yabancı kararı değişmediğine ve istediğimiz oyuncuları alamayacağımıza göre en azından kurulu düzeni bozmamak gerekir.

Cevap: Transfer Nöbeti

simdi burda onemli nokta melo sap gibi ortada kaldi oyle gorunuyor.o parayi kim verir ona.o serefsiz menejerida yarin floryanin kapisinda yatmaya baslar abi b.kunuzu yiim siz yanlis anladiniz ben 1+1 2m eruo demistim

Ynt: Transfer Nöbeti

Hayırlı olsun. İnşallah kampı iyi geçirir.

Bana öyle geliyorki "bu adam hiç yorulmuyor mu" diyeceğiz gibi. Çalışkan bir oyuncuya benziyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

buraları selcuk falan okusa adam bızı terk eder gorende 2 senedır bızı melo tek basına sampıyon yaptı.. not meloyu severım ama dunyanın sonu değil... muslera eboue sneıjder drogba gıdeceğine melo gıtsın daha ii

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hayırlı olsun. İnşallah kampı iyi geçirir.

Bana öyle geliyorki "bu adam hiç yorulmuyor mu" diyeceğiz gibi. Çalışkan bir oyuncuya benziyor.

Barış Özbek gibi işte video'yu izledim dedim aynı acemilik var bu adamda.

yaw melonun yerine onun ayarinda adam bulabiliriz diyenleri anliyorumda bu meloya kafadan düsman olanlari anlamiyorum.melonun futbolunda hosunuza gitmeyen nedir cok merak ediyorum.idda ediyorum bu takima tarihinde gelmis yabanci on liberolar arasinda en iyisi melodur

bu takimi gec... türkiye gelmis gecmis en iyi ön liberodur bence. belki appiah biraz zorlar ama baskasida yok ...

bizim "Ramires" olacak insallah

Ynt: Transfer Nöbeti

Semihe nolmuşki?

Transfer Nöbeti

Halen neler olduğunu idrak etmekte zorlananlar var. :confused:

Melo adamsa ilk önce kendisinin anlaması gereken bir gerçek var artık:

CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI VE HIZLI YOL ALMAK İÇİN; KİMSENİN NAZIYLA CİLVESİYLE KAYBEDECEK KADAR BOL ZAMANIMIZ YOK.

Bunu O ZAT + YD bile anladı, neler yapıyolar engellemek için..

Biz daha halen melo gibi bir istikrarsızın arkasından ağlamakla meşgulüz. Nedenmiş efendim; her maç ellerini kaldırıp seyirciye '' Hobaaaa '' dediği için.:mad:

Hocam bunun durumu idrak la ne alakası var. Sen genelleme yapıyosun.

Önemli olan Melo değil. Madem almıyorsun Meloyu kurulu düzeni bozuyorsun o zaman ne vereceği belli olan üst düzey bir oyuncu al. Wellington belki çok iyi oyuncu ama kapalı kutu nihayetinde.

Melo'yu severiz ama Galatasaray hiçbir topçunun arkasından ağlamaz . Well geldiyse destekleriz ne yapalım ; bu kumarı oynayanlar , tutmadığında nelerle muhattap olacaklarını da hesap etmişlerdir.

eğer melo gidecekse oraya level atlatacak adam yiyecek bi oyuncu gerekir . melo gidecekse bas parayı al bastian schweinsteigeri burda kimsenin sesi çıkmaz melo niye gitti diye hatta sol bek falanda gerek kalmaz . umut+schweinsteiger gelsin başka transfer istemem ben bu sene ; ) ( schweinsteiger cok ust düzey bi ornek oldu ama kusura bakmasınlar melo gidiyorsa oraya hem onun kadar ii hemde sürekliliği olan başka isim gelmedi aklıma )

[video=youtube;cjCpao05rzk]https://www.youtube.com/watch?v=cjCpao05rzk[/video]

eğer melo gidecekse oraya level atlatacak adam yiyecek bi oyuncu gerekir . melo gidecekse bas parayı al bastian schweinsteigeri burda kimsenin sesi çıkmaz melo niye gitti diye hatta sol bek falanda gerek kalmaz . umut+schweinsteiger gelsin başka transfer istemem ben bu sene ; ) ( schweinsteiger cok ust düzey bi ornek oldu ama kusura bakmasınlar melo gidiyorsa oraya hem onun kadar ii hemde sürekliliği olan başka isim gelmedi aklıma )

schweinsteiger mi :confused:

ismi türkceyi cefireyim belki bidaha düsünürsün :D

Schweinsteiger >>> domuza binen :lol:

Melo geçen

sene 5 haftada zor toparlandı,sonra 7-8 maç oynadı pat ceza aldı sonra gene biraz oynadı sezon bitti.Tamam büyük maçlarda çok iyi oynuyor ama sezon kötü geçseydi şimdi melo günah keçisiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt