Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.206
- 10.436
- 2.413
Cevap: Transfer Nöbeti
tabiki yönetim cok oyaladi ve gereksiz yere uzadi o dönem melo transferi , peki melonun hic mi sucu yok? prof. futbolcu 3 ay tatil mi yapar? galatasarayla anlasmasa bile sirf hala juvenin futbolcusu oldunu icin kendini fit tutmasi gerekliydi ama adam resmen salldi kendini.
valla sen kaç kere canlı meloyu izldin bilmiyorum ama 2 senedir her maça giden biri olarak melo ile ilgili yaptığın yorumlar cidden alakasız cinsten yok tatil yapmış 3 ay bu melonun suçumu onu takıma Sezon başı almayan yönetimin suçumu, senin mantığına göre wesly snejder dahil bu takımda yeri yok ozaman adam sırf tatilde, drogbanında fızık olarak iyi olduğunu düşünmuyorum geçen dönem sebebi belli oda iyi hazırlık dönemi geçirmemiş, burda meloyu sevmeye bilirsin ama sırf sallamak için yazıyorsun.
tabiki yönetim cok oyaladi ve gereksiz yere uzadi o dönem melo transferi , peki melonun hic mi sucu yok? prof. futbolcu 3 ay tatil mi yapar? galatasarayla anlasmasa bile sirf hala juvenin futbolcusu oldunu icin kendini fit tutmasi gerekliydi ama adam resmen salldi kendini.