Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla sen kaç kere canlı meloyu izldin bilmiyorum ama 2 senedir her maça giden biri olarak melo ile ilgili yaptığın yorumlar cidden alakasız cinsten yok tatil yapmış 3 ay bu melonun suçumu onu takıma Sezon başı almayan yönetimin suçumu, senin mantığına göre wesly snejder dahil bu takımda yeri yok ozaman adam sırf tatilde, drogbanında fızık olarak iyi olduğunu düşünmuyorum geçen dönem sebebi belli oda iyi hazırlık dönemi geçirmemiş, burda meloyu sevmeye bilirsin ama sırf sallamak için yazıyorsun.

tabiki yönetim cok oyaladi ve gereksiz yere uzadi o dönem melo transferi , peki melonun hic mi sucu yok? prof. futbolcu 3 ay tatil mi yapar? galatasarayla anlasmasa bile sirf hala juvenin futbolcusu oldunu icin kendini fit tutmasi gerekliydi ama adam resmen salldi kendini.

Melo'nun tek kötü özelliği taraftar beni çok istiyor mantığıyla yönetime rest çekmesi onu da menejeri yapıyor zaten Melo değil

Muslera

Hamit Semih Chedjou Eboue

Wellington

Engin Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Eray

Zan

Balta

Yekta

Emre

Erman

Umut

ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

ya yonetımı ne cok sevmeyenı varmıs arkadas...ınler gelıyom dese yonetım hayır almıyozmu dıcek herhalde adamlar bakmıstır olmuyosa ustundemı duruluyo neyse zaten gecen sene fbjk bıze hedıye etmıs sampıyonluğu arkadaslar ole dıyo bos bosuna para harcamayalım....

tabiki yönetim cok oyaladi ve gereksiz yere uzadi o dönem melo transferi , peki melonun hic mi sucu yok? prof. futbolcu 3 ay tatil mi yapar? galatasarayla anlasmasa bile sirf hala juvenin futbolcusu oldunu icin kendini fit tutmasi gerekliydi ama adam resmen salldi kendini.
valla sallamış adam buysa her maç kafa vucud rakipe dalan sahada her şeyi yapamaya çalışan bu antremansız meloydu sanırım bide antremanlı olsa neler olur sen duşün

Transfer Nöbeti

Wellingtonla mı anlaşırlar başkasıylamı bilmem ama melo gibi disiplinsiz bir adama 4 yıl dayanamam kusura bakmayın. Profesyonel futbolcu transfer sezonunu 3 ay tatilde geçirmez hadi geçirdi diyelim takıma geldikten sonra herkes 2 saat antreman yapıyorsa onun 4 saat yaparak açığını kapatması lazım ama meloda nerde o profesyonellik. Ama 1 yıllık 2 yıllık anlaşmaya yanaşırsa Ozaman kabul edilebilinir

Wellingtona gelince ben sadece 1-2 videosuna bakabildim çok bilgim yok ama videodan anlaşılan çok hızlı ve top çalmadan başka bi özelliği yok gibi görünüyor ama tabi 1-2 videoya bakıp bir futbolcu hakkında yorum yapmakta çok mantıklı değil haksızlık etmeyelim, gelecek vadeden bi oyuncu olduğunu söylüyor herkes ama bize gelince futboluna ne koyar gelişirmi oda kocaman bir soru işareti.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Paragöz menajer gibi yıllarca kulüp bünyesinde çalışan adamlara ne diyeceksin. Adnan Sezgin gibi. Adam transferlerden komisyon alıyordu resmen. Tulun da alıyor olabilir güvenebiliyor musun?

Mesela Brezilya dışına ilk defa çıkacak adama neden 2 Milyon Euro senelik veriliyor 800-900 Bin Euro dan fazlası verilmemesi lazım böyle bir oyuncuya.

Ayrıca son 2 sezonda toplam 14 ay sakat kalmış adam ısrarla neden isteniyor.

o konuda haklisin normal sartlarda 1milyon almasi gerek wellington ama bize gelecek bu adam. eger portoya gelmis olsaydi o rakmlara gelirdi, cünkü adam biliyor eger porto da yildizi parlarsa birdaha ki transferinde kat oglu kat para kazanacak.

ama bize gelince bu isler öyle olmuyor, adam önce kendini garanti altina almak istiyor cünkü galatasaray dan sonra bir daha büyük bir transfer yapabilirim mi düsüncesi olabilir böyle oyuncularda.

sen takımın son iki senedeki en önemli ismi ol,tüm kritik maçlarda ortaya koyduğun ruh ve oyun kalitesiyle zafere giden yoldaki en kilit rolü başarıyla yerine getir, mevkinde dünyanın en kötü ihtimalle 10 isminden biri ol, hagi'den sonra rakipler üzerinde psikolojik tahribat yaratacak tek isim ol, penaltı kurtar,top kes,asist yap,kademeye gir,şampiyonluk maçında takım arkadaşını 10 oyuncunun içinden çek al, her şey bitti dediği anda tribünleri ateşle,zafere inandır ve tüm bunların karşılığında da iki yıldır yönetim bonservisini almak için en ufak bir adım atmasın, senin yerine fellik fellik oyuncu arasın ve başkan her canlı yayında da tüm takım istikrar abidesiymiş gibi sana istikrarsızsın desin tüm bunların üstüne sabri'ye,hakan balta'ya,gökhan'a, engin'e gözü kapalı milyon euro garanti paralar ve minimum 2 yıllık sözleşme yapsın. dönme amk dönme seni isteyen bu kadar taraftar varken seni göndermek için her haltı yiyen yönetimin olduğu yere dönme aslan parçası. alıntı ekşi sözluk

valla sallamış adam buysa her maç kafa vucud rakipe dalan sahada her şeyi yapamaya çalışan bu antremansız meloydu sanırım bide antremanlı olsa neler olur sen duşün

ikinci sezonunda ilk aylar herkesden az küfür yemedi melo, cünkü hazir degildi adam ikinci yari kosacak hali kalmiyordu, ikinci devre ancak kendini toparlardi, dedim gibi 3 ay tatil degilde o dönem kendine özel bir adam tutmus olsaydi kondition icin ozaman hazir gelebilirdi.

Melo'yu herkes istiyordu ama 31 yaşına gelmiş bir adama 3+1 yıllık sözleşme yapmak ne kadar mantıklı ? Umarım Wellington cok faydalı olur takıma Melo'yu aratmaz.

Wellington'u izledim.Kesiciliği çok iyi çok hızlı İnler gibi hücuma katılıyor ama şut çekemiyor.Kafa topu yok ama top kontrolü iyi mücadeleci bir oyuncu ama oyun kurma özelliği düşük uzun pas veremiyor

melo 4 senelik sözlesme istiyorsa yapacak cok basit birsey var, garanti para az mac basi alacagi ücret cok olacak, kendine güveniyorsa gelir atar imzayi.

bügün sao paulo - santos maci var eger wellington oynarsa adama bakariz ondan sonra yorum yapariz iyi mi degil mi diye beyler bir sans verin adama

Beşiktaş, Enaramo ile anlaşma sağlamış birde Adebayor diye sıkıyorlardı.:asd::asd:

Melo'nun tecrübesiyle olaya bakmamamız lazım ben şöyle düşünüyorum eğer sınırlama olmasaydı Wellington tarzı adamlara şans tanıyabilirdik gerçi Ab üyesi olmadığı için ona bile tanımazdık..

Şimdi sınırlama var Melo gibi 2 yıllık şampiyonluğumuzun bana göre mimarlarından..

Risk alıyoruz Wellington muhteşem bir ön libero olsa gerçekten bize bırakmazlar arkadaşlar ben buna kesinlikle inanıyorum nasıl olmuşsa Ribery'i Metz'den biz koparmıştık..

Öncelikle Brezilya ligi hiçbir zaman ölçü olamaz sağlıklı yaşam için top oynuyorlar bunu unutmayalım..

Wellington'u izlediğim kadarıyla hızlı çevik ve top parselleme de çok başarılı buldum fakat oyun kurma özelliğiyle ilgili hiçbir maç göremedim video bazında,eğer Selçuk'u geri atıp Wellington'un hızından yararlanacaksa Terim çuvallar gibime geliyor..

Selçuk'u öne atıp Wellington'u geride koşturacaksa başarılı olabilir ama o mevkide ki adamın ayağı çok iyi olacak..

Melo teknik bir oyuncuydu top ayağına yakışıyordu valla kesinlikle kapalı kutu transferi ama bence risk almamamız gerekti Melo'yu alırdım..

melo bıze 2011 yılında bıze gelmeden once herkes cambıossa lass ıstıyodu melo acıklandı yonetıme ağır sozler bırde parası cok olunca daha ağırlastı ama sımdı yonetımden kıymetlı oldu o gun kımse ıstemıyodu...nobet arsıvınde bulamadım dıkkatımı cekende bazı arkadaslar krasıcı onermıs okudum allah korumus dıyorum...bızım yapı olarak cok elestırdığımız adamlar cok ıı oynar bızde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt