Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günaydın herkese:)

Wellington'un uçağı kaçtaymış:D

ben olsam yonetım yerıne bu sene ımkanları fazla zorlamam seneye ıcın ılkay ı almak ıcın varımı yoğumu veırıdım..

Selam arkadaşlar :tiphat: welo açıklanıyor mu bugün?

Açıklamasınlar kimseyi inşallah.

Melo'yu herkes istiyordu ama 31 yaşına gelmiş bir adama 3+1 yıllık sözleşme yapmak ne kadar mantıklı ? Umarım Wellington cok faydalı olur takıma Melo'yu aratmaz.

Wellignton Melo'yu mumla aratacak. 4. 5. haftadan sonra tribüne yollanır Yekta-Engin oynar onun yerinde

Besiktas Eneramoyu almis :eek:

İlkay buraya artık 30'undan sonra bile zor gelir. Ne işi var adamın.

besiktasın hamlelerini basarılı buluyorum bütceye göre

ben olsam yonetım yerıne bu sene ımkanları fazla zorlamam seneye ıcın ılkay ı almak ıcın varımı yoğumu veırıdım..

Afedersin ama nah gelir Ilkay. Adami Avrupada her takim ilk 11'inde görmek ister eger gidecegim dese.

bilmeden yapılan bir yorum,evet 20 maç doğru ama bir kariyerini okusan adamın öle olmadığını sakatlık yüzünden olduğu en fazla gelecek vaat eden adamlardan biryken 2 kere talihsiz şekilde sakatlandığpını bu sene başlayan brezilya liginde 6 maç oynanmışken 5 maç ilk 11 de sahaya çıktığını görürsün.ha çok ii bir adammıdır eskiden öle imiş şimdi potansiyelli diyeceğiz ki bu potansiyellerin bizde hiç patlamadığını düşünürsek riskli bir transfer ama belkide fırsat transferi de olmuş olabilir.şu anda durum yüzde elli elli ya çok ii bir adam aldık diyeceğiz ya da başka önliberolara yelken açacağız melo bu sne gelmezse zati bitti o iş ki bence doğrusu melo nun alınmamasıydı ama wellington un alınması doğru olanmıdır tartışılır işte.

Demek istediğimi anlayabilseydiniz sizin için daha iyi olurdu. Benim demek istediğim riske girilecek bi mevki değil o yüzden karşıyım.. Aynı sakatlık bizdede nüksetti diyelim 6 ay yok ne yapacaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt