- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Günaydın herkese
Wellington'un uçağı kaçtaymış
Günaydın herkese
Wellington'un uçağı kaçtaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben olsam yonetım yerıne bu sene ımkanları fazla zorlamam seneye ıcın ılkay ı almak ıcın varımı yoğumu veırıdım..
Melo'yu herkes istiyordu ama 31 yaşına gelmiş bir adama 3+1 yıllık sözleşme yapmak ne kadar mantıklı ? Umarım Wellington cok faydalı olur takıma Melo'yu aratmaz.
max 10 dakkanı alırdı
ben olsam yonetım yerıne bu sene ımkanları fazla zorlamam seneye ıcın ılkay ı almak ıcın varımı yoğumu veırıdım..
Besiktas Eneramoyu almis![]()
Beyler arda-burak takasına nasıl bakarsınız?
bilmeden yapılan bir yorum,evet 20 maç doğru ama bir kariyerini okusan adamın öle olmadığını sakatlık yüzünden olduğu en fazla gelecek vaat eden adamlardan biryken 2 kere talihsiz şekilde sakatlandığpını bu sene başlayan brezilya liginde 6 maç oynanmışken 5 maç ilk 11 de sahaya çıktığını görürsün.ha çok ii bir adammıdır eskiden öle imiş şimdi potansiyelli diyeceğiz ki bu potansiyellerin bizde hiç patlamadığını düşünürsek riskli bir transfer ama belkide fırsat transferi de olmuş olabilir.şu anda durum yüzde elli elli ya çok ii bir adam aldık diyeceğiz ya da başka önliberolara yelken açacağız melo bu sne gelmezse zati bitti o iş ki bence doğrusu melo nun alınmamasıydı ama wellington un alınması doğru olanmıdır tartışılır işte.