Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gitmeden önce Selçuk la çok iyi bi uyum içindeydi..:sad007:

Transfer Nöbeti

Bu bebe Canadan sonra gelseydi kimse sesini çıkarmazdı ama Melodan sonra gelmesi ciddi kalite düşürür

Seyredenler Aurelio'yu hatırlatıyor diyorlar, doğruysa hemen kabulüm. Mantık olarak bence doğru transfer. Genç, Brezilya U20 takımında forma giymiş. Risk de çok yüksek değil, çünkü kiralık. Ama tabii daha garanti transfer yapabilirdik.

Seyredenler Aurelio'yu hatırlatıyor diyorlar, doğruysa hemen kabulüm. Mantık olarak bence doğru transfer. Genç, Brezilya U20 takımında forma giymiş. Risk de çok yüksek değil, çünkü kiralık. Ama tabii daha garanti transfer yapabilirdik.

Aurelio burda futbol oynamaya çalışırken Melo Brezilya milli takımının ilk 11 oyuncusuydu. Dünyada sayılı 3-4 ön liberoyu değişebilirsiniz sadece Meloya diğer bütün ön liberolar risktir

Hadi diyelim Welo tutmadı bu yabancı sınırında sürekli oynaması mümkün olmaz. Kaldı koca sezon Yekta'ya. :SS:

Semih-Hamit-Selçuk-Arda-Burak 11'e yazabilsek hem ligimizde hem de avrupada kaliteli bir kadro oluruz avrupa'da Semih-Hamit kesilip Dany-Amrabat(?) konulabilir.Arda transferi seviye atlatır bize.

abE5VNDakA.jpg

gökhan inler ve siquiera transferiyle dönemi kapatırız.

Aurelio burda futbol oynamaya çalışırken Melo Brezilya milli takımının ilk 11 oyuncusuydu. Dünyada sayılı 3-4 ön liberoyu değişebilirsiniz sadece Meloya diğer bütün ön liberolar risktir

melo iyi topçudur lafım yok ama ondan iyi 10 15 isim vardır en az bildiğimiz bilmediğimiz ççok abartmayalım

evet aynen o şekilde düşünüyor, sürekli kanat forvete uygun adamlar peşine düşmeside bu nedenle. bir kanat burak diğer farfan/bruma vs.

Güzel düşünüyor da mevcut kadroda orda oynayacak adamlar aydın-amrabat-burak :o Oraya minimum 1 transfer şart ön libero umut sol bek transfer kapanabilir diyorlar. :o

---

Bu nasıl bir teklif... Bildiğin JB yapmış adamlar :asd:

BOj-ew1CcAAF4mf.jpg

tüm mesele Selçuk-Drogba-Sneijder-Burak dörtlüsünü aynı kadroya yazmak zorunda olmamız. birinden biri farklı mevki oyuncusu olsa ideal bi oyun stili olacak aslında:)

Güzel düşünüyor da mevcut kadroda orda oynayacak adamlar aydın-amrabat-burak :o Oraya minimum 1 transfer şart ön libero umut sol bek transfer kapanabilir diyorlar. :o

kazım var hocam hatta erman , aydın şut zaten gerek yok

kerim i çok istiyordum tam oranın adamı keşke alınsa.

kazım var hocam hatta erman , aydın şut zaten gerek yok

kerim i çok istiyordum tam oranın adamı keşke alınsa.

Ermanı unutmuşum bak ama ermana da güvenemezsin bir sezon için kerimi bende çok istiyorum,kazım mı?Kazımın çizgiye inip orta yaptığını pek hatırlamıyorum ben kanat varyasyonlarına katkısı da çok zayıf hamit-aydın oynasın daha iyi.

tüm mesele Selçuk-Drogba-Sneijder-Burak dörtlüsünü aynı kadroya yazmak zorunda olmamız. birinden biri farklı mevki oyuncusu olsa ideal bi oyun stili olacak aslında:)

Drogba olağanüstü bir fırsat transferiydi gelmesi çok iyi oldu ama bir yoğunluk oldu dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt