Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sabri den ferrari açıklaması

evli barklı adamım çocuğumda var , geniş araba almam normal :trollface:

abE5V8cadK.jpg

Bunun gibi bir şey yapabilsek çok süper olurdu

tff de devrim şart. hadi bu sene Nani gibi adamlar geldi diyelim. e önmüzdeki sene 5+3. bu sefer kimi göndereceğiz? bu seneki 6+0+4 ten ziyade önümüzdeki senelerdeki belirsizlik yüzünden önemli yabancı transferler yapılmıyor bence

F.Bahçe 10 Temmuz’da Tahkim’de yapacağı savunmada ezeli rakibinin iki önemli ismini hedef alacak

UEFA Disiplin Komitesi’nin verdiği 2 artı 1 yıl Avrupa’dan men cezasının ardından Tahkim’e giden F.Bahçe yönetimi, yapacağı itirazda İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan’ı suçlayacak.

UEFA’daki savunmaya avukat ordusuyla giden önceden hazırladıkları maç görüntülerini de sunan sarı-lacivertliler savunmanın iyi geçtiğini açıklasalar da tam aksi bir kararla şok cezalar almıştı. UEFA’daki önyargıyı kırmanın yollarını ve taktiğini arayan F.Bahçeli idareciler, UEFA Başkanı Michel Platini’nin sürekli olarak “Bize baskı yapıyorlar” sözünden yola çıkarak Tahkim’de G.Saray’ı hedef almaya hazırlanıyor.

KOZLARI HAZIR

Sarı-lacivertliler, dönemin Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ve TFF’de Baş Hukuk Müşavirliği görevini yürüten İlhan Helvacı’nın UEFA Müfettişi Pierre Cornu’yla birlikte yedikleri yemekte, F.Bahçe’nin dava aşamasındaki bilgilerini veren kesinleşmemiş kararlara rağmen şike olmuş imajı çizen bu iki TFF yöneticisinin G.Saray’da aktif olarak görev almasını bir koz olarak kullanacak.

KİMSE GÖRMÜYOR MU?

TFF’den istifa ettikten sonra G.Saray’da CEO’luk görevine getirilen Lütfi Arıboğan’ın ardından Ali Dürüst’ün yerine G.Saray Sportif A.Ş. yönetimine giren İlhan Helvacı’nın yaşanan süreçteki rollerini Tahkim’e anlatacak olan başkan ve avukatlar, “F.Bahçe, Türkiye’de G.Saray’ın rakibidir. Aynı şekilde G.Saray’ın da en büyük rakibi F.Bahçe’dir. Ama TFF’de görev almış hem de bizim hakkımızda kararlar alınmasına önayak olmuş iki yönetici ödül gibi bir görevle G.Saray Kulübü’ne girmiştir. Asıl bu yaşanan hukuksuzluktur. Kimse bu yaşananlara bir şey demiyor mu?” savunmasını yapacak.

DAHA UZLAŞMACI OLUNACAK

UEFA’YA savunma verirken de umutlu olan ancak hüsranla ayrılan başkan ve idareciler Tahkim’de daha uzlaşmacı bir taktik izleyecek. Staratejide de değişiklik yapılarak Steaua Bükreş’e verilmeyen ceza örneğinde olduğu gibi hukuksuzluğun geniş tanımı yapılacak.

BOkGRsrCcAAhGlf.jpg

UnalBasgan Ünal Başgan 1 dk

Melo, Wellington ile ilgilendiğimi görünce ortaya bu görüntü çıktı. :(( pic.twitter.com/5y1PLQYt0j

---------------------Muslera-------------------------

----------Semih-----------------------Chedjou-------

Eboue--------------------------------------------Error

-------------------Welo------Inler---------------------

------------------------Selcuk-------------------------

----------------Sneijder----------Arda------------------

-------------------------Drogba-------------------------

Ulan Inler ile Ardayi getirdigim halde bir adam eksik oluyor solbekte. Yok arkadas, bu sinirlamayla bi bok yapilmaz. Solbekte Baltayimi izliyecez yine?

Sen Arda'yı Burak'ın, İnler'i Hamit'in yerine getirirsen bir adam eksik olur tabi solbekte farkeden ne var ki

Ermanı unutmuşum bak ama ermana da güvenemezsin bir sezon için kerimi bende çok istiyorum,kazım mı?Kazımın çizgiye inip orta yaptığını pek hatırlamıyorum ben kanat varyasyonlarına katkısı da çok zayıf hamit-aydın oynasın daha iyi.

bence erman yedek kulubesinden gelip oyunu değiştirecek tek oyuncu .(yabancı sınırı değişmezse) fatih terim onu 96-2000 de arifi kullandıgı gibi kullanabilir. hatırlayanlar bilir arif son 20 dakika falan girer ya gol atar ya attırırdı. son seneelerdeki istatistikleride fena değil

2012-2013 44 maç 9 gol 14 asist

2011-2012 42 maç 10 gol 10 asist

2010-2011 31 maç 9 gol 4 asist

bence erman yedek kulubesinden gelip oyunu değiştirecek tek oyuncu .(yabancı sınırı değişmezse) fatih terim onu 96-2000 de arifi kullandıgı gibi kullanabilir. hatırlayanlar bilir arif son 20 dakika falan girer ya gol atar ya attırırdı. son seneelerdeki istatistikleride fena değil

2012-2013 44 maç 9 gol 14 asist

2011-2012 42 maç 10 gol 10 asist

2010-2011 31 maç 9 gol 4 asist

Fena degil ne demek renktas. Bence cok iyi. Bir Emreye,Hamite bakarsan adamin takimina katkisi cok yüksek istatiksel. Bakalim, bence Erman 11/12 sezonundaki Engin performansi sergiler. Degisilmez ilk 11 oyuncusu bile olabilir.

F.Bahçe 10 Temmuz’da Tahkim’de yapacağı savunmada ezeli rakibinin iki önemli ismini hedef alacak

UEFA Disiplin Komitesi’nin verdiği 2 artı 1 yıl Avrupa’dan men cezasının ardından Tahkim’e giden F.Bahçe yönetimi, yapacağı itirazda İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan’ı suçlayacak.

UEFA’daki savunmaya avukat ordusuyla giden önceden hazırladıkları maç görüntülerini de sunan sarı-lacivertliler savunmanın iyi geçtiğini açıklasalar da tam aksi bir kararla şok cezalar almıştı. UEFA’daki önyargıyı kırmanın yollarını ve taktiğini arayan F.Bahçeli idareciler, UEFA Başkanı Michel Platini’nin sürekli olarak “Bize baskı yapıyorlar” sözünden yola çıkarak Tahkim’de G.Saray’ı hedef almaya hazırlanıyor.

KOZLARI HAZIR

Sarı-lacivertliler, dönemin Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ve TFF’de Baş Hukuk Müşavirliği görevini yürüten İlhan Helvacı’nın UEFA Müfettişi Pierre Cornu’yla birlikte yedikleri yemekte, F.Bahçe’nin dava aşamasındaki bilgilerini veren kesinleşmemiş kararlara rağmen şike olmuş imajı çizen bu iki TFF yöneticisinin G.Saray’da aktif olarak görev almasını bir koz olarak kullanacak.

KİMSE GÖRMÜYOR MU?

TFF’den istifa ettikten sonra G.Saray’da CEO’luk görevine getirilen Lütfi Arıboğan’ın ardından Ali Dürüst’ün yerine G.Saray Sportif A.Ş. yönetimine giren İlhan Helvacı’nın yaşanan süreçteki rollerini Tahkim’e anlatacak olan başkan ve avukatlar, “F.Bahçe, Türkiye’de G.Saray’ın rakibidir. Aynı şekilde G.Saray’ın da en büyük rakibi F.Bahçe’dir. Ama TFF’de görev almış hem de bizim hakkımızda kararlar alınmasına önayak olmuş iki yönetici ödül gibi bir görevle G.Saray Kulübü’ne girmiştir. Asıl bu yaşanan hukuksuzluktur. Kimse bu yaşananlara bir şey demiyor mu?” savunmasını yapacak.

DAHA UZLAŞMACI OLUNACAK

UEFA’YA savunma verirken de umutlu olan ancak hüsranla ayrılan başkan ve idareciler Tahkim’de daha uzlaşmacı bir taktik izleyecek. Staratejide de değişiklik yapılarak Steaua Bükreş’e verilmeyen ceza örneğinde olduğu gibi hukuksuzluğun geniş tanımı yapılacak.

bunlarla ancak türkiyede bi yerlere varabilir .yurt dışında sökmez bunlar . şekip mosturogluda fenerbahcede yönetici olmadan önce tffde görevliydi ,aynı şekilde bjkli yöneticiler var şu anda adını unuttum 3 temmuz olayları ilk patladıgında videosu vardı bu sayede bjkyide kurtardım diyen adam . en önemlisi şu anki federasyon baskanı bjk baskanıydı .belki türkiye tarihinde bir ilk bu .

Fena degil ne demek renktas. Bence cok iyi. Bir Emreye,Hamite bakarsan adamin takimina katkisi cok yüksek istatiksel. Bakalim, bence Erman 11/12 sezonundaki Engin performansi sergiler. Degisilmez ilk 11 oyuncusu bile olabilir.

bencede cok iide nazar degmesin diye öyle dedim :D :D

erman ,engin ve hamit birazcık kımıldansın performans olarak ligin anası ağlar

bencede cok iide nazar degmesin diye öyle dedim :D :D

erman ,engin ve hamit birazcık kımıldansın performans olarak ligin anası ağlar

:D Ben Hamitte düzelme bekliyorum acikcasi bu sezon. Bence direk takintisida bu sezon bitecek allahin izniyle. :yenieek: Söyle bir kac tane güzel ceza sahasi disi goller görürüz :b5:

Dün arkadaşla pes atarken Benfica'yı almıştım Matic'i görünce direk aklıma ulan acaba bizimkiler ilgilenir mi dedim arkadaşa o da yok be olum çok pahalıdır filan dedi ki bugün asaletin yeterden öğreniyoruz beklediğimiz senaryo yaşanmış keşke imkanlarımız yetsede alsak ne Welo ne Melo tek gerçek Matic :D

Heral wesley i satip gelen paraya ardayi aliriz cokta mantikli bir hamle yapariz hemde wesleyin hersene 6m luk maliyetinden kurtuluruz

casemiro

kondogbia

alex song

p.pogba

g.inler

essien

obi mikel

yetermi ??? :D

yaya toure

javi garcia

sandro

Huddlestone

Yav git işine bana masal anlatma. O saydığın gençlerden aralarında en sivrilenleri Kondogbia ve Pogba şuan. Onlar bile şuan Melo etkisi yapmadı. Sen tutmuş Melodan daha iyi diye bana sayıyorsun. Almış bide Gökhan İnler ve Mikeli koymuş. O saydığın gençlerin çoğu Meloyu sokakta görsün imza ister

Dün arkadaşla pes atarken Benfica'yı almıştım Matic'i görünce direk aklıma ulan acaba bizimkiler ilgilenir mi dedim arkadaşa o da yok be olum çok pahalıdır filan dedi ki bugün asaletin yeterden öğreniyoruz beklediğimiz senaryo yaşanmış keşke imkanlarımız yetsede alsak ne Welo ne Melo tek gerçek Matic :D

benfica 50 milyon euro istiyor diyorlardı onun için . ben sadece fb maclarında izledim o adamı bi artısını göremedim .tabi daha detaylı izleyenler vardır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt