Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neden Wellington kesin alınmış gibi konuşuyoruz ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

melo senin değerini bilmeyenler utansın ne diyim, en kritik maçalarda takımın en önemli oyuncularından biri oldun bu 2 senede, fener şampiyonluk maçı, nerdeyse tum derbilerde 2 senede herzaman iyiyidi atıldığı bjk maçı dahil, takımı sahada ateşledin 3 ay seni bekleten 3,5 in hesabını yapan yönetim oldu ama burda sen suçlu ilan edildi neden 3 ay antreman yapamadın şaka gibi. net soyluyorum bu adamı göndermek takımın ortasahasını çökertmektir, melo gibi canla başla oynacak bir defansif ön liberoyu göndermek akıl işimi.

11 milyon işte chedjou çıkınca geriye 3-5 bişi kalıyor.

Nerden biliyorsunuz?Acıklama mı var?Ya da başkan açıklama mı yaptı

melo galatasarayın kişiliğini yansıtıyor mutlaka alınmalıdır ve alınacak....

Farfani ve carlinhosu almayı düşünüyorduk .Bedavaya mı alcaktık.Bence 11 milyon falan değil.

Schalkeyle ilk maçda bize gol atan bi eleman vardı onu alsak güzel olur

Melo'nun istediği 4 yıllık sözleşmeyi vermek de enayiliğin daniskası.

öledir veya degildir yüksek maliyetli gelir ozaman araştırıp saglıklı ve devamlı melo seviyesindeki adamı alıp monte ediceksin o bölgeye hiç mi akıllanmadık son 10 senedir sıkıntı cektik o bölgede saidou lar inamotolar barış sarp 2lisi 45 dk oynayan linderoth conceicao

kanatlarımız olmamasına ragmen 2 senedir ligi ortasahanın göbegindeki kaliteli 2liyle domine ediyoruz bu işleyişi bozmamak gerekir diye düşünüyorum

Jones mu? Hiyarin teki o.

öledir veya degildir yüksek maliyetli gelir ozaman araştırıp saglıklı ve devamlı melo seviyesindeki adamı alıp monte ediceksin o bölgeye hiç mi akıllanmadık son 10 senedir sıkıntı cektik o bölgede saidou lar inamotolar barış sarp 2lisi 45 dk oynayan linderoth conceicao

kanatlarımız olmamasına ragmen 2 senedir ligi ortasahanın göbegindeki kaliteli 2liyle domine ediyoruz bu işleyişi bozmamak gerekir diye düşünüyorum

Wellington'u o yazdığın adamlarla karşılaştırmakta ayrı bi gaflet. Neyse gelirse izler görürüz.

6+0+4 en az 1 sene uygulacakken ön liberoy mevkisini kiralık ve potansiyelli bir oyuncu ile doldurmak gayet mantıklı, he rierayı gönderip yerli statüsnde iyi bir sol bek alma şansımız olsaydı alırdık baba bir yabancı dmc

Bu sistemle oynayıp melo gelmeyecekse takımın ofansif gücünde düşme olacaktır.Bu yüzden kanatlı sisteme geçilmeli

TFBJK 'ya INAT

GÖKHAN INLER , ARDA TURAN , TUNAY TORUN , K.FREI , EMRE CAN , ONUR

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt