Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Transfer Nöbeti
Neden Wellington kesin alınmış gibi konuşuyoruz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo senin değerini bilmeyenler utansın ne diyim, en kritik maçalarda takımın en önemli oyuncularından biri oldun bu 2 senede, fener şampiyonluk maçı, nerdeyse tum derbilerde 2 senede herzaman iyiyidi atıldığı bjk maçı dahil, takımı sahada ateşledin 3 ay seni bekleten 3,5 in hesabını yapan yönetim oldu ama burda sen suçlu ilan edildi neden 3 ay antreman yapamadın şaka gibi. net soyluyorum bu adamı göndermek takımın ortasahasını çökertmektir, melo gibi canla başla oynacak bir defansif ön liberoyu göndermek akıl işimi.
11 milyon işte chedjou çıkınca geriye 3-5 bişi kalıyor.
Açıklamayı Demirören yaptıNerden biliyorsunuz?Acıklama mı var?Ya da başkan açıklama mı yaptı
Melo'nun istediği 4 yıllık sözleşmeyi vermek de enayiliğin daniskası.
melo galatasarayın kişiliğini yansıtıyor mutlaka alınmalıdır ve alınacak....
220 milyon dolar borcu kapatmak...
melo galatasarayın kişiliğini yansıtıyor mutlaka alınmalıdır ve alınacak....
galatasaray terbiyesiz ve savruk mu? o kadar rahat mı ?
öledir veya degildir yüksek maliyetli gelir ozaman araştırıp saglıklı ve devamlı melo seviyesindeki adamı alıp monte ediceksin o bölgeye hiç mi akıllanmadık son 10 senedir sıkıntı cektik o bölgede saidou lar inamotolar barış sarp 2lisi 45 dk oynayan linderoth conceicao
kanatlarımız olmamasına ragmen 2 senedir ligi ortasahanın göbegindeki kaliteli 2liyle domine ediyoruz bu işleyişi bozmamak gerekir diye düşünüyorum
bana çok mantıklı gelmiyor bu iş..
meloya yem bence bu..
TFBJK 'ya INAT
GÖKHAN INLER , ARDA TURAN , TUNAY TORUN , K.FREI , EMRE CAN , ONUR
![]()