Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet geç katılması bencede etkili oldu ama kendisinde de çok ciddi bir lakayıtlık olduğu da bi gerçek o dönemde. Aslında tribünde olunca bunu daha net görüyorsun.

Pabuç pahalı gelince son 10 hafta dünyanın en iyi ön liberosu gibi oynadı.
brezilyalilarin genlerinde genelde bu lakayitlik oluyor,sirf o yuzden marcelo mourinhodan tokati yedi kendini yedek klubesinde buldu

[video=youtube;XDN6NDDeb8I]https://www.youtube.com/watch?v=XDN6NDDeb8I[/video]

[video=youtube;hrtnsXb2xto]https://www.youtube.com/watch?v=hrtnsXb2xto[/video]

şu iki golü izleyin Allah aşkına dediğimi anlayacaksınız.
yaw birak bu isleri iki tane video buldun alin melodan futbolcu olmaz diyorsun.ben sana eboue,semih,hamit,riera aklina kim gelirse en az boyle 5 hata bulurum

Ayrıca AB kuralı imkansız bunu kimse kabul etmez.

Yarın 6+2+2 kararı çıkar en fazla.

Obi Mikel Melo'nun yerine mantıklıkslı.

obi mikelin oyunculuguna bir sey diyemem ama bana fazla pro oyuncu geliyor. cok ruhsuz resmen. yüz ifadesinden belli. isimi yapayimda eve gideyim havasi var resmen. ben böyle oyunculari sevmiyorum. hele hele ön libero gibi bir yerde biraz gattuso gibi melo gibi olmasi gerekir.

Transfer Nöbeti

brezilyalilarin genlerinde genelde bu lakayitlik oluyor,sirf o yuzden marcelo mourinhodan tokati yedi kendini yedek klubesinde buldu

Maalesef. Bak Umut bizim oyuncumuz değil ne olacağı da belli değil ama gidip Tolouse ile çalışmalara katılıyor. Aynı şekilde Culio v.b.

Yani adamın içinde olsa gider Juve ile antremanlara çıkıp kendini hazır tutar.

Benim kızdığım şey bu. Yoksa zaten futbolculuğunu tartışmam.

yaw birak bu isleri iki tane video buldun alin melodan futbolcu olmaz diyorsun.ben sana eboue,semih,hamit,riera aklina kim gelirse en az boyle 5 hata bulurum

kayseri macindaki drogbanin kacirdigi posisyonu göster arkadasa :) mesela yani ...

Yauğ nasıl memlekettir orası . Bir tanıdığın 1 metrekare toprağıda mı yok.:SS::D:D

Neyse siz bilirsiniz..:yenieek:

almanya pis bir yer ya. toprak olsa bile ne yazar. havasi pis zaten. bu ülkenin parasi haric bir nummarasi yok gercigi zaten :SS:

Maalesef. Bak Umut bizim oyuncumuz değil ne olacağı da belli değil ama gidip Tolouse ile çalışmalara katılıyor. Aynı şekilde Culio v.b.

Yani adamın içinde olsa gider Juve ile antremanlara çıkıp kendini hazır tutar.

Benim kızdığım şey bu. Yoksa zaten futbolculuğunu tartışmam.

Abi sanki Melo'yu Juve antremana almıyor diye hatırlıyorum ben.

En fazla takımdan ayrı koşu yapar İtalya'ya gitse.Onu zaten tatilde koşar gibime geliyor ama bu Melo belli olmaz :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt