Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Transfer Nöbeti
He öyleyim.
Sorunlusun galiba.
:b5:
He öyleyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorunlusun galiba.
:b5:
brezilyalilarin genlerinde genelde bu lakayitlik oluyor,sirf o yuzden marcelo mourinhodan tokati yedi kendini yedek klubesinde bulduEvet geç katılması bencede etkili oldu ama kendisinde de çok ciddi bir lakayıtlık olduğu da bi gerçek o dönemde. Aslında tribünde olunca bunu daha net görüyorsun.
Pabuç pahalı gelince son 10 hafta dünyanın en iyi ön liberosu gibi oynadı.
Alınırsa zaten öyle olacaktır abi.
Fakat bence bizimkiler cingene pazarlığı yapıyorlar Juve ile sorun 2 senedir burada.
He öyleyim.
Osman Altunterim @altunterim 1m
ÖZEL : Obi Mikel pazarlığı sürüyor! ÖZEL : Obi Mikel pazarlığı sürüyor! Turkfutbol.com Futbol Haberleri …
:SS:
Melonun yerine alinacaksi ki öyle olur o zaman ben... :hang:
Melo gelsin istemem Alonso yu![]()
Allah şifa versin kardeşim.
yaw birak bu isleri iki tane video buldun alin melodan futbolcu olmaz diyorsun.ben sana eboue,semih,hamit,riera aklina kim gelirse en az boyle 5 hata bulurum[video=youtube;XDN6NDDeb8I]https://www.youtube.com/watch?v=XDN6NDDeb8I[/video]
[video=youtube;hrtnsXb2xto]https://www.youtube.com/watch?v=hrtnsXb2xto[/video]
şu iki golü izleyin Allah aşkına dediğimi anlayacaksınız.
Obi Mikel Melo'nun yerine mantıklıkslı.
Ayrıca AB kuralı imkansız bunu kimse kabul etmez.
Yarın 6+2+2 kararı çıkar en fazla.
brezilyalilarin genlerinde genelde bu lakayitlik oluyor,sirf o yuzden marcelo mourinhodan tokati yedi kendini yedek klubesinde buldu
tam tersi olacak bence.
almanya fransinin bir ili olmuyor be kardesama fransa yakin diye belki demisde ola bilirsin...
saol yinede
yaw birak bu isleri iki tane video buldun alin melodan futbolcu olmaz diyorsun.ben sana eboue,semih,hamit,riera aklina kim gelirse en az boyle 5 hata bulurum
Hepimize kardeşim.
Yauğ nasıl memlekettir orası . Bir tanıdığın 1 metrekare toprağıda mı yok.:SS:![]()
Neyse siz bilirsiniz..:yenieek:
Maalesef. Bak Umut bizim oyuncumuz değil ne olacağı da belli değil ama gidip Tolouse ile çalışmalara katılıyor. Aynı şekilde Culio v.b.
Yani adamın içinde olsa gider Juve ile antremanlara çıkıp kendini hazır tutar.
Benim kızdığım şey bu. Yoksa zaten futbolculuğunu tartışmam.
İnş öyle olur.