Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4ED7AAD2-D62F-49A8-9895-F9215C3E0C27.jpg

Fotoğraf yeni mi acaba vucudu toplanmış gibi eğer öyleyse daha fit gözüküyor yani en azından.

KIRKPINARDA İNANILMAZ SÜRPRİZLER var..:ayatollah: Bu; yeni yeteneklerle yolumuz açık demek.:yenieek:

2011 yılındaki yani youtubedeki Wellington videoları ile son oynadığı maçtaki (3 temmuz 2013) video arasında ben çok fark gördüm.Well baya gerilemis.Biz bu adamın 1 sene boyunca kendisini toparlamasını mı bekleyeceğiz elinde hazır Melo dururken?Bu 1 sene içinde CL'de başarısız olup ya şampiyonluğu kaptırırsak...fb ve bjk'nin giderek azalan umutları yeniden yeşerecek,aramızı açmak için büyük fırsat yakalamışken (UEFA süreci,fb'de yeni yönetimin gelecek olması,sportif ve mali başarısızlıkları) bu tarihi fırsatı tepmiş olacağız,bizim yönetimde çatlak sesler çıkacak,Fatih Hoca'da baskı görecek.

Bunu yönetim ve Fatih Terim degerlerndirmeli ve hesaplamali. Biz oyuncuyu tanimiyoruz, onlar arastirmistir herhalde.

Fos cikarsa Wellington, olusacak taraftar tepkisinin de farkinda olmalilar diye düsünüyorum.

Avrupa´nin en iyi 10 kulübü diye konusan biz degiliz her röportajda. Ona göre is yapsinlar.

Ben tanimiyorum, izlemedim. Süper de diyemem, bos adam da diyemem. Onlar düsünsün artik

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Şu anda bu konuda herşey lehimize. Başkan bu konuda çok dikkatli gidiyor. 2. bedelli için SPK klüpte nakit koysun dedi daha önce alacaklarını göstermişti...

Şimdi o nakiti koyarak katılırsak 160 biz koyacağın 100 de diğer yatırımcılardan gelecek. 220 milyon dolar dan 50 daha düşmüş olacağız. bakalım ne zaman olacak.

Nakit işini başkan halleder onda bir sorun olmaz zaten,he şey lehimize nasıl oluyor ben onu anlamadım.Aleyhimizde 1 tane karar yokken Ahmet Çakar'ın Hakan Hanoglu adlı şizofrenle görüşüp yok GS batacak,yok GS SPK'da yolsuzluk yaptı demesini ve twitterde 12numara ve türevlerinin siyasetçilere baskı yaparak SPK başkanının değişmesini sağlamasını ve değişen SPK başkanın 2.sermaye artışı talebimizi kabul etmediğini,nakit koy dediğini unuttunuz galiba.

Ayrica hani imza toplaniyordu, hani secim karari cikacakti?

Hepsi hikaye hepsi.

Bunu Demirören de biliyor. Eger böyle birsey mümkün olsaydi Demirören kulüplerin istegini yerine getirirdi elbette.

Nerden biliyorsun ise yaramaz oldugunu? Taniyorsan adami susayim. Yok hic izlemediysen böyle konusman dogru degil.

Hepimiz üzgünüz, icimiz buruk. Ama Wellington´u da Inter gibi cok önemli bir takim transfer etmek istiyor.

Shaktar, Atletico gibi takimlarin söz hakki oldugu, onlar tarafindan da listeye alinmis genc bir yetenek. Abartmayin öyle.

abartacağımı düşünüyorsun ama Raheem Lawal bu adamdan daha iyi :) artısı var eksiği yok hatta lawal daha çabuk gelince göreceksiniz

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kabul edilebilir ve taşınabilir risklerle bedelli gerçekleşirse zaten. o borcu tek kalemde kapatıp faizinden kurtulma avantajımız gündeme gelecektir.

Her şartta NO PROBLEM..:Roflol::cool::yenieek:demeye devam..:D

O taraftaki kuralları çok bilmiyorum ancak dediğim gibi bedelli için bizim klüp nakit koyacak. birde gs derneği falan var karışık o taraf çok anlamadım.

Ama başkan işini bilir. hertürlü hesap kitap yapılmıştır. bence transfer bitmez ama önce eldeki fazlalıklar gitmeli. o zaman yapılır yoksa riera yı parasını verip göndermek mantıksız. kalsın oynasın. her türlü oynar.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekilliği görevini yürüttüğü dönemde UEFA nezdinde herhangi bir görüşmesi olmadığını açıkladı.

Arıboğan, yaptığı yazılı açıklamada, bu konuda çıkan haberleri yalanlayarak, “Öncelikle tüm kamuoyu tarafından açıklıkla ve net olarak bilinmelidir ki, TFF Başkan Vekilliğini yürütmekte olduğum dönemde şike sürecine dair UEFA veya herhangi bir kurum nezdinde en ufak bir görüş ve yorumum olmamıştır” ifadesini kullandı.

Açıklamasında, UEFA’nın 12 Ocak 2012 tarihli dilekçesini Türkçe ve İngilizce paylaşan Arıboğan, şu görüşlere yer verdi:

“Açıklamamın ekindeki belgede yer alan UEFA avukatının CAS’ a yapmış olduğu değerlendirmede de bu konu net bir şekilde belirtilmiş ve açıklığa kavuşmuştur. Adı geçen belgede UEFA, ‘Kayıtlara geçmesi için belirtilmelidir ki, TFF yetkilileri Bay Cornu ile olan görüşmelerinde kişisel yorum ve görüşlerini beyan etmemişlerdir’ şeklinde duruma açıklık getirmiştir. Hal böyle iken ve konuyla ilgili tüm taraflar ve kamuoyu detaylara bu şekilde vakıf iken şahsımla ilgili bu tür yorumlar yapılarak sürece ilişkilendirilmeme dair girişimler kelimenin tam anlamıyla abesle iştigaldir. Son derece hassas bir dönemden geçmekte olduğumuz bu günlerde, bahse konu ayrıntı ve detaylara medyamızın gerekli duyarlılığı göstereceğine ve konunun özünden uzaklaşmayacağına inanıyorum.”

la arkadaş demiyeyim demiyeyim diyorumda elin adamı gider 22yaş ve altı adam alır ağlarız biz niye alamıyoruz biz niye +28 adamlar alıyoruz diye

giderler yıldız adayı bir oyuncu alırlar bu sefer bu kim, daha ne olduğu belli değil çok genç diye ağlarız

bu cocuk 2-3 maç kötü oynasın yuhalamalar,ıslıklamalar başlar

alıştık ne de olsa iyileri yuhalamaya

yeteneksizlere 3 lü çektirmeye

Bunu yönetim ve Fatih Terim degerlerndirmeli ve hesaplamali. Biz oyuncuyu tanimiyoruz, onlar arastirmistir herhalde.

Fos cikarsa Wellington, olusacak taraftar tepkisinin de farkinda olmalilar diye düsünüyorum.

Avrupa´nin en iyi 10 kulübü diye konusan biz degiliz her röportajda. Ona göre is yapsinlar.

Ben tanimiyorum, izlemedim. Süper de diyemem, bos adam da diyemem. Onlar düsünsün artik

Ben de diyorum ki bu RİSK niye alınıyor?Rakiplerle aranı iyice açarsın,borçlarını kapatıp düzlüğe çıktığında risk alabilirsin buna bir şey diyemem ama rakiplerle aramızı tam açmaya başlamışken,taraftar ve camia bütünleşmişken,forma ve kombineler yok satıyorken,elinde kanat olmamasına rağmen seni 2 senedir taşıyan 2'liyi(Selçuk&Melo) neden bozarsın anlam veremiyorum.Umarım Wellington Melo'yu aratmaz ve şampiyon oluruz da fb ve bjknin umutlarını söndürüp büyük darbe indirmiş oluruz.

Bu 6+0+4 te 5 yabancı ile başlayıp birini kenarda oturabiliriz dimi?

Cavcav ve Aysal simdi tukurdugunu yalamis mi oluyorlar? hani tepki hani secim?

la arkadaş demiyeyim demiyeyim diyorumda elin adamı gider 22yaş ve altı adam alır ağlarız biz niye alamıyoruz biz niye +28 adamlar alıyoruz diye

giderler yıldız adayı bir oyuncu alırlar bu sefer bu kim, daha ne olduğu belli değil çok genç diye ağlarız

bu cocuk 2-3 maç kötü oynasın yuhalamalar,ıslıklamalar başlar

alıştık ne de olsa iyileri yuhalamaya

yeteneksizlere 3 lü çektirmeye

iyide kardeş kimse 22 yaşa bakmıyor ki adamın potansiyelinden bahsediyor kayodeyi brumayı quinteroyu ryu yu babayı aldılar yokmu dedi millet ? nasıl yani genç diye illaki iyimi olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt