Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'yu almadan önce(ilk kiralamamızda) Lassana Diarra'yı almaya çalışmamış mıydık ?

Wellington'da Lass ı andırıyor.:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Nakit işini başkan halleder onda bir sorun olmaz zaten,he şey lehimize nasıl oluyor ben onu anlamadım.Aleyhimizde 1 tane karar yokken Ahmet Çakar'ın Hakan Hanoglu adlı şizofrenle görüşüp yok GS batacak,yok GS SPK'da yolsuzluk yaptı demesini ve twitterde 12numara ve türevlerinin siyasetçilere baskı yaparak SPK başkanının değişmesini sağlamasını ve değişen SPK başkanın 2.sermaye artışı talebimizi kabul etmediğini,nakit koy dediğini unuttunuz galiba.

Şu şekilde oluyor bu davaları kazanıyoruz tek-tek onlarada kapak oluyor. Fener medyası aleyhimizde olduğunda manşetlerde veriyorlar ama lehimize haberler satır arasında geçiyor.

Bildiğim başkan hakkındaki dava dahil hepsini kazandık. Neyse zaman gösterecek ama bu bedelli olur.

japonya 2.liginden Hulk alsaydık zamanında neler yazılırdı burda :D

Wellington alinirsa hamitin yerinede engin oynar hizli hucum oynayacaz demekki. Zaten engin form bulsa hamiti keser

çok maçını izledim abrttığımı düşünüyorsan 5 maç sonunda görüşlerini almak isterim

Fatih Terim bu dandik futbolcuya 10 Milyon verilmesi icin onay mi verdi yani? Öyle mi düsünüyorsun?

Ben kötü futbolcu oldugunu düsünmüyorum. Bence olumlu yanlari cok fazla, pas disinda. (Izledigim kadariyla)

Benim derdim su: Orta sahada güc kaybedeceksek, tükürürüm transferin icine. Öyle birseyi kabul edemeyiz bu saatten sonra.

Ya gercekten müthis bir yetenek olduguna inanirsin, 10 Milyon´u da gözden cikarirsin, yada bu transferi yapmazsin.

Tepki cok büyük olur. Bunun farkindadirlar herhalde diye düsünüyorum. Bu kadar salak degiller bence.

iyide kardeş kimse 22 yaşa bakmıyor ki adamın potansiyelinden bahsediyor kayodeyi brumayı quinteroyu ryu yu babayı aldılar yokmu dedi millet ? nasıl yani genç diye illaki iyimi olacak ?

senin ihtiyacın olan mevki ön libero şu şartlarda.

gidip sen mal(genel olarak söylüyorum) gibi forvete adam alırsan bırak transfer işlerini git.

ki bu adamı eğer haberler doğru ise satın alma opsiyonu ile kiraladık. eğer tutmaz ise seneye içimizde patladı diye sorunda olmayacak

Galatasaray ın gelenegi bu abi biz iyi işleyen şeylere karşıyız başarılı lucescu yu şutlarız neden defansif oynuyor diye Abdürrahim Albayrak'ı Ali Dürüst'ü Adnan Öztürk'ü şutlarız yoruldular sisteme uymuyor diye

2 senedir cayır cayır işleyen rakiplerin en cok korktugu bölgeyi bozarız Melo Galatasaray'a yakışmıyor diye

biz hep bunları yapıyoruz ya homo homini lupus ''insan insanın kurdudur'' demişler ya Galatasaraylınında kurdu Galatasaraylıdır

Keita,Lincoln'de disiplinsizliğinden yollanmıştı,Misimoviç sakız çiğniyor diye falan falan.

Benim asıl şaşırdığım yer taraftarın bir anda Melo'yu gözden çıkarması. Neymiş bu sezonun belli kısmında yatmış yahu senin yönetimin adamı 3 kuruş daha ucuza alacağım diye lig başlangıcından alırsa olacağı bu arkadaş fakat form tutuğu vakit hangi maç kötü oynadı ? bunu hiç mi düşünemiyor millet ?

Şanssızdı bu sezon adam haketmediği yerde 4 maç ceza aldı,kampa katılma şansını elde edemedi ama form tuttuğu vakit takır takır topunu oynadı. Hadi evinizde lig tv olmayabilir,maçları trt maç özetlerinden takip ettiğiniz belli yahu beleş kanaldan gösterilen Real Madrid maçınıda mı izlemediniz be ? Adam yardı attı Real Madrid göbeğini ya.

1013166_543547952359926_596026489_n.jpg

la arkadaş demiyeyim demiyeyim diyorumda elin adamı gider 22yaş ve altı adam alır ağlarız biz niye alamıyoruz biz niye +28 adamlar alıyoruz diye

giderler yıldız adayı bir oyuncu alırlar bu sefer bu kim, daha ne olduğu belli değil çok genç diye ağlarız

bu cocuk 2-3 maç kötü oynasın yuhalamalar,ıslıklamalar başlar

alıştık ne de olsa iyileri yuhalamaya

yeteneksizlere 3 lü çektirmeye

Biz genç oyuncu alınmasın demiyoruz.2 kez ciddi sakatlık yaşayan adamı üstelik de takımın omurgasını (Selçuk & Melo) bozacak mevkiye alınmasına karşıyım.18 yaşındaki Bruma'nın adı geçti,üstelik sorunlu olduğumuz kanat mevkisine.Bruma alınırsa yönetime tek laf etmem çünkü hem o bölgede problemliyiz,hem de umut vaad eden bir yeteneği kadromuza katmış oluruz.

Melo'nun kalmamasi üzücü, ama Wellington'un gelmesi üzücü degil bence. Ayrica fikir sahibi olmadan elestirmeyin fazla. Kimse de fazla konusmasin 'yok ben izlemistim blabla' gibi.

Arkadaslar bir koseye yazin wellington alinirsa inlerde %99 alinir hoca degisik seyler planliyor

senin ihtiyacın olan mevki ön libero şu şartlarda.

gidip sen mal(genel olarak söylüyorum) gibi forvete adam alırsan bırak transfer işlerini git.

ki bu adamı eğer haberler doğru ise satın alma opsiyonu ile kiraladık. eğer tutmaz ise seneye içimizde patladı diye sorunda olmayacak

ön libero için bir çok isim sayabilirim ? ben burda sadece potansiyel olarak bahsettim mevkiden söz etmedim herrneyse umarım büyük patlama yapar ben sadece çok büyük beklentilerde olmamamız gerektiğini söylüyorum raheem lawaldan artısı yok bana sorarsan lawal daha iyi

ben transfer havasi gormuyorum sanki 1 oyuncu alip kapatacagiz gibi halbuki en az 3 adam lazim takima

Valla taraftarimiz yönetimi bircok transferden vazgecirdi de, hata yapmayalim vazgecirerek :) Ama bi 2 ay daha bekleyesim yok acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt