Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kör göze parmak biri şu kayode quintero ve brumayı alsın... körmüsünüz arkadaş bu adamlar geleceğin 10 yılına damga vuracak acaba bizmi fazla heycan yapıyoruz

22 yasina gelmis derken? :) Bizim 22 yasindaki futbolcularimiz daha A2´de sürünüyor.

Bence cok iyi tanimadigimiz futbolcular hakkinda böyle kesin yorumlar yapmamak lazim.

Hayatinda bir kitap okumamis insanlarin her konu hakkinda elestiri yapmasina benziyor.

Scout scout diye ölüyorduk, ama is transfere gelince de adam yerine koymuyoruz kimseyi. Nasil olacak ki bu is?

Genç futbolcuya karşı değiliz zaten..

Ancak bu yabancı konusunda şu an alınacak bir risk ciddi derecede sıkıntı yaratabilir..

Wellington alınırsa yedeğe alınmayacak direk 11'de oynamak için alınacak..

6 yabancı kesinlikle kaliteli olmaslı..Genç türk gelsin her zaman arkasındayım zaten ona bir şey diyemem ancak üstelik bizim Brezilya pazarından bu tarz genç adam alıp tutturduğumuz olmamışken (yine Terim zamanı) Wellington'a sıcak bakamıyorum..

Ne transfermiş be sanki ön liberoya Sergio Busquetsi alıyoruz.Bizim paramız varken de aynıyız yokkende aynı.

vallahi dünkü u 20 maçını gördükten sonra yabancı sınırlaması kalkmazsa halimiz harap, kulüp takımları bu kısıtlamayla averaj takımına dönüşür böyle başarısız olan takımlara da iyi yabancı gelmez 50.000-100.000 euroluk yabancılarla takılırız artık.bir an önce demirören'in kıçına tekmeyi vurup haluk ulusoy'u başkanlığa getirmek lazım.

Albert riera yiğit gökoglan nordin amrabat bunlarda var renkdaş ha unutmadan Furkan var birde

Albert Riera kimin transferi bilmiyoruz, son gün yapılmış zorunlu bir transferdi bunun üzerinden ne klübü ne de teknik direktörü eleştirmek doğru değil. Cris transferi de aynı şekilde çaresiz kaldığında şansını deniyorsun o kadar.

Yiğit Gökoğlan ve Furkan gelecek vaat eden oyunculardı denendi tutmadı verdiğin para 2.5M euro, toplamda maaşına 500.000 Euro vermedik sanırım...

Amrabat konusunu tartışmıyorum artık sıkıldım. Amrabat'a 8.6M euro bonservis ödendi. 5 yıl için de 6M euro para verilecek toplamda 5 yıllık maliyeti 13,6M euro + maç başı 17.500 Euro.

Yani senin Fatih Terim transfer yapmasın dediğin adamın sana kazığı toplamda yaklaşık 15M euro mu ? Bak maaşları da ekledim buraya ki kafan karışmasın diye.

E adamı dinleyip Shaqiri'yi alsaydı yönetim şuan minimum 5M euro artmış olmayacak mıydı değeri? Adamı dinlemediğin için gitti mi 5 kağıt?

E bu adam istedi diye gidip Dany'yi aldın 3.3'e şuan en az 5'e satarsın yuvarlak hesap 1.5M euro daha ekledik mi hanesine?

Amrabat'ı seneye satsan minimum 3'e satarsın 3 yıl da sözleşmeden zarar düş 3,9M euro da orda etti mi 6,9M euro. (Maliyete eklemiştim maaşı o yüzden düşüyorum Adnan Polat hesabı değil yani, ayrıca bence en az 5'e gider de sesin çıkmasın diye 3 yazdım)

Ceyhun Gülselam'ı da bedavaya almışsın onu da 2M euroya sattın mı + ya geçti bile Fatih Terim....

Eleştirmek, kötüyü görmek çok kolay. Dünyada yaptığı her transferde, seçtiği her oyuncuda başarılı olan ne teknik direktör var ne de takım. Lucescu da Dentinho'yu 7.5M euro'ya aldı e Lucescu'ya transfer yaptırmasınlar o zaman nasıl fikir?

Edit: Burak'ı unutmuşum 5'e aldık sanırım şuan 20'den aşşağı satılırsa kıyamet kopar... Adam biraz artıda gibi sanki bakınca...

Beyler bence 2 hafta daha transferi unutun derim yabancı sınırı esnetilirse ya da kalkarsa fener Tahkim kuruluna başvurur

transfer stratejimiz kelimenin tam anlamıyla leş. allah yüzümüze bakarsa düşeş atarsak olacak yoksa hüsran gözüküyor gelecek yıl. umarım şikeciler eksi puanla başlar yoksa bu sene kesinlikle daha güçlüler bunu bilelim artık

adam chelsea de balığına epl de 128 maça cıkmıs zaten mikel kim AçıkMertKorkusuz .

isterse 1000 maca ciksin. begenmiyorum hic bir cekilde mikeli. overrated oyuncu resmen. bide ruhsuz oyuncu. Allah a yakin bizden uzak dursun mümkünse. her üst lig üst takimlar oynayan bir oyuncu ilaki de üst seviyede oyuncu oldugu anlamina gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt