Cevap: Transfer Nöbeti
Albert riera yiğit gökoglan nordin amrabat bunlarda var renkdaş ha unutmadan Furkan var birde
Albert Riera kimin transferi bilmiyoruz, son gün yapılmış zorunlu bir transferdi bunun üzerinden ne klübü ne de teknik direktörü eleştirmek doğru değil. Cris transferi de aynı şekilde çaresiz kaldığında şansını deniyorsun o kadar.
Yiğit Gökoğlan ve Furkan gelecek vaat eden oyunculardı denendi tutmadı verdiğin para 2.5M euro, toplamda maaşına 500.000 Euro vermedik sanırım...
Amrabat konusunu tartışmıyorum artık sıkıldım. Amrabat'a 8.6M euro bonservis ödendi. 5 yıl için de 6M euro para verilecek toplamda 5 yıllık maliyeti 13,6M euro + maç başı 17.500 Euro.
Yani senin Fatih Terim transfer yapmasın dediğin adamın sana kazığı toplamda yaklaşık 15M euro mu ? Bak maaşları da ekledim buraya ki kafan karışmasın diye.
E adamı dinleyip Shaqiri'yi alsaydı yönetim şuan minimum 5M euro artmış olmayacak mıydı değeri? Adamı dinlemediğin için gitti mi 5 kağıt?
E bu adam istedi diye gidip Dany'yi aldın 3.3'e şuan en az 5'e satarsın yuvarlak hesap 1.5M euro daha ekledik mi hanesine?
Amrabat'ı seneye satsan minimum 3'e satarsın 3 yıl da sözleşmeden zarar düş 3,9M euro da orda etti mi 6,9M euro. (Maliyete eklemiştim maaşı o yüzden düşüyorum Adnan Polat hesabı değil yani, ayrıca bence en az 5'e gider de sesin çıkmasın diye 3 yazdım)
Ceyhun Gülselam'ı da bedavaya almışsın onu da 2M euroya sattın mı + ya geçti bile Fatih Terim....
Eleştirmek, kötüyü görmek çok kolay. Dünyada yaptığı her transferde, seçtiği her oyuncuda başarılı olan ne teknik direktör var ne de takım. Lucescu da Dentinho'yu 7.5M euro'ya aldı e Lucescu'ya transfer yaptırmasınlar o zaman nasıl fikir?
Edit: Burak'ı unutmuşum 5'e aldık sanırım şuan 20'den aşşağı satılırsa kıyamet kopar... Adam biraz artıda gibi sanki bakınca...