Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

3 temmuz bayrami :uyy:

Cevap: Transfer Nöbeti

olum birakin yemekleri aciktim haaaaaa

Bende degismem ama ben çeşit olarak ve ün olarak söyledim fransız iyi peynirlerini ben bile yiyemiyorum kilosu 80 -100 euro o toprak ta bekletilenler.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fransa'nın 100 çeşit ise emin ol Türkiye'nin daha fazladır.Ün olarakta,biz neyin reklamını yaptıkta peynirinkini yapalım.1000 senedir içtiğimiz ayrana bile Çinliler biz bulduk diyorlar.

Şu toprakta bekletme olayını Doğu da çok yaparlar.Bu arada peynir konusun da hiç birinize katılmam.Türkiye'de yapılan gerçek peynir eşsizdir.Mesela ben Erzincan tam yağlı beyaz peyniri hiçbirşeyle değişmem.

Arif sen hiç küflü küp peyniri yedin mi...

Evet / hayır..:confused:

Bahsettiğim peynir bu.. Bunu tatmayan yaş peynirin hikmetini bi kere daha düşünsün..:yenieek::yenieek::yenieek:

Transfer Nöbeti

Adıyaman'a özgüdür demedim Reis.Demişsem bile yanlış söylemişim.Etli çiğ köfte yemedim açıkcası.

Benim anne tarafım anteplidir. Eti özel alınır. Genellikle gece yapılır. Uzunca süre yoğrulur. En kralını yıllarca yediğim için hangusi iyidir hangisi kötüdür iyi bilirim.

Bi kere yoğurulduktan sonra bulgur şişmesin tadı bozulmasın diye hemen tüketmek gerekir Halitim.

Senin yediklerin fabrikasyon. Bir çoğunun imalathanesine inmişliğim var :)

hopaaaa heyt yavrum be. böyle konusun canimi yigin :)

Evren Göz ‏@evrengoz 1m

Sedat Doğan: TFF yabancı kuralı ile ilgili tavrını değiştirmezse oyuncularımız Avrupa Adalet Divanı'na gidecek.

Sedat Doğan: Drogba gibi dünyaca ünlü bir futbolcunun eşitlik isteyerek başvuru yapması sanırım ses getirir.

öpesim geldi sedat abimizi ya. gözüme girdi :D kafasi calisiyormus arada sirada hehe

AW: Transfer Nöbeti

bence hiç değil sen türkiyede peynir yememişsin yada yanlış yerden yemişsin

Sen karsilamak icin italya'ya veya fransa ya gitmis olmalisin. Ben gezdim bütün AB 'yi nerdeyse.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

ulan a haberin yayinladi 3 temmuzdan bu yana ozet videosunu polyana izlese saclari 5 dakikada agarirdi,pinokyo hayattan sogurdu

Benim anne tarafım anteplidir. Eti özel alınır. Genellikle gece yapılır. Uzunca süre yoğrulur. En kralını yıllarca yediğim için hangusi iyidir hangisi kötüdür iyi bilirim.

Bi kere yoğurulduktan sonra bulgur şişmesin tadı bozulmasın diye hemen tüketmek gerekir Halitim.

Senin yediklerin fabrikasyon. Bir çoğunun imalathanesine inmişliğim var :)

Doğrudur Reis,işleten arkadaşım sorduğum da yapılıpta geliyor dedi bana.Şimdi biz gerçeğini nerden bulalım Serdar abi? İstanbul işte,herşeyin hormonlusunu,çakmasını yemekten hastalıklı olduk.

Re: Transfer Nöbeti

Beyler nöbet kitlenecekmiş yemek muhabbeti bitmez ise

Orasıda fransa sayılır daha geçen hafta basel e gittim.

Ben bile derken Fransa da yaşamama rağmen demek istedim çünkü tüm dünyaya ihraç ediliyor istanbul da çoğu peyniri gördüm.

baseli isvicreden pek saymiyolar zaten, resmi dili nerdeyse %80 fransizca o bolgenin.bide pkk li kayniyo orasi nefret ederim baselden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt